x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Risicomanagement: helemaal in control met de hulp van Ferocia. Herken je je in de volgende situaties?
  • Is risicomanagement in jouw organisatie te veel een "feestje van de stafafdeling" en wordt het te weinig door het management uitgedragen?
  • Leidt risicomanagement binnen jouw organisatie ook tot onnodige bureaucratie?
  • Is risicomanagement een doel op zichzelf geworden, in plaats van een tool om de organisatiedoelstellingen te behalen?
  • Maakt risicomanagement geen onderdeel uit van planning en control, waardoor het niet geïntegreerd is met de bedrijfsvoering?
  • Ferocia kan je op verschillende manieren helpen om risicomanagement effciënt en integraal in de organisatie toe te passen.
Hoe kunnen we je helpen Over Ferocia
Jouw vraag meteen beantwoord Wil je snel antwoord op een vraagstuk? Meer informatie over de mogelijkheden? Of een GRATIS kennismakingsgesprek plannen?
Stel je vraag Vul formulier in
Direct meer informatie? 085-0708 500
Wij werken onder andere voor
Consultancy & coaching Hoe zorg je er als manager voor dat je medewerkers de juiste keuzes maken? Je kunt rekenen op coaching en advies welke jou in staat stellen de risico's in je organisatie optimaal te managen en beheersen. Lees meer
Interim Risicomanagement integraal doorvoeren in je organisatie? De ervaren interim managers van Ferocia begeleiden het proces in-company en zorgen voor gegarandeerd resultaat. Lees meer
Opleidingen & trainingen In zowel de post bachelor opleiding als de masterclass risicomanagement krijg je een theoretische basis met praktische verdieping, zodat je de vaardigheden en kennis opdoet om risicomanagement goed te verankeren in je organisatie. Lees meer
In company Ferocia biedt ook in-company maatwerk opleidingen aan. Deze zijn naar wens uit te breiden met coaching en consultancy.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een gratis en vrijblijvend gesprek om te kijken waar we jouw organisatie mee van dienst kunnen zijn.
Lees meer

Over ferocia

Ferocia helpt grotere MKB organisaties en corporates hun sturing en beheersing te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in audit, control en risicomanagement, welke uiteindelijk allemaal bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van jouw organisatie. Wat Ferocia uniek maakt, is het totaalpakket aan diensten, variërend van advies, coaching en training tot complete interim trajecten en in-company oplossingen.

Wij werken reeds samen met grote ondernemingen in diverse branches, en onze organisatie beschikt over (interim) professionals die allemaal gedegen opleidingen, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring hebben. Wij weten wat er speelt in jouw branche en kennen de risico's. Je kunt dus rekenen op een professioneel en praktijkgericht advies dat je in staat stelt om de risico's optimaal te managen.

Van kennisdeling tot het begeleiden van complete verandertrajecten: bij Ferocia kunnen we je op élk aspect van risicomanagement van dienst zijn.

Wij hebben specifieke kennis en ervaring in de volgende branches:
Financiële sector Overheid Zorg Onderwijs Woningcorporaties
Financiële sector
Financiële sector
Overheid
Overheid
Zorg
Zorg
Onderwijs
Onderwijs
Woningcorporaties
Woningcorporaties
Vragen? Onze experts helpen je verder!
Mark Daamen

Consultancy & coaching

Ferocia helpt organisaties bij het vinden van de juiste balans tussen risico's nemen en risico's beheersen. In plaats van reactief verantwoorden, worden de managers uitgedaagd om proactief te sturen. Omdat het overgrote deel van de risico's in de basis met menselijk handelen te maken hebben, houden we in het advies- en coachingstraject extra veel rekening met het gedrag van medewerkers binnen de organisatie.

Middels een praktijkgerichte no-nonsense aanpak begeleiden wij in het opzetten en integraal inrichten van risicomanagement, met de focus op de praktische toepasbaarheid zodat risicomanagement daadwerkelijk gaat leven binnen de organisatie. Zodoende worden ambities en doelen efficiënter gerealiseerd.

Vrijblijvend informatie opvragen

Interim

Vereist het integraal doorvoeren van risicomanagement in je organisatie een vakbekwame en ervaren manager? Iemand die het proces van begin tot eind begeleidt en reeds veel kennis en ervaring heeft opgedaan in gelijksoortige verandertrajecten? Ferocia beschikt over een aantal interim managers die je hierbij kunnen helpen. Wij linken jouw bedrijf met de meest geschikte Ferocia professional zodat er een optimale samenwerking tot stand komt.

Wat maakt de interim managers van Ferocia uniek? Wij kijken naar álle aspecten van risicomanagement binnen je organisatie. Van risicoanalyse en inrichten tot implementatie en borging: met onze expertise en daadkracht kun je rekenen op gegarandeerd resultaat.

Vraag naar de mogelijkheden
Vragen? Onze experts helpen je verder!
Mark Daamen

Risicomanagement opleidingen / trainingen

Zelf aan de slag? Zorg dan voor de juiste kennis door onze risicomanagement opleiding of masterclass te volgen. Niet alleen voor risicomanagers, maar juist geschikt voor iedereen die binnen de organisatie medeverantwoordelijk is voor een succesvolle implementatie.

Masterclass: Een 4 dagen durende masterclass waarin je na de inleiding aan de slag gaat met het inrichten van een integraal risicomanagementsysteem en dit vervolgens gaat implementeren. Tevens werk je aan de vaardigheden die een risicomanager dient te bezitten. Je ontvangt een certificaat van deelname en, indien van toepassing, 28 PE punten.

Post Bachelor opleiding: In deze 10-daagse opleiding, gegeven in samenwerking met Hogeschool Avans+, ga je diep in op de verschillende vormen en disciplines van risicomanagement, alsmede het inrichten en implementeren van een integraal risicomanagementsysteem. Je ontvangt een post bachelor diploma en, indien van toepassing, 55 PE punten.

Bekijk onze opleidingspagina

In company

Naast de open opleidingsmogelijkheden bieden we ook de keuze om een maatwerk in-company opleiding / masterclass te organiseren, geheel afgestemd op jouw organisatie. Hierin gaan we praktijkgericht te werk met bedrijfsspecifieke cases. Dit maatwerk opleidingstraject is naar wens uit te breiden met in-company coaching en consultancy.

Voor meer informatie rondom in-company oplossingen kun je vrijblijvend contact opnemen via de onderstaande button.
Contact

Contact aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon