Interactieve training Commerce & Control Connected

In een groot aantal bedrijven opereren veel afdelingen nog op relatief grote afstand van elkaar. Oorzaak: te weinig begrip voor en van elkaars expertise, verschillende manieren van denken, andere doelen & belangen. Gevolg: organisatorische verzuiling en inefficiënties. Business Control en Marketing & Sales zijn hier een goed voorbeeld van.

Maar denken en zijn we eigenlijk wel zo verschillend? Hebben we wel zulke uiteenlopende doelstellingen? Wij geloven van niet. Want waardecreatie voor klant en organisatie is van iedereen. Dat creëer je samen. Door je met elkaar verantwoordelijk te voelen en te werken aan verbetering leg je de basis voor een gezonde toekomst van je organisatie: succesvol én relevant blijven op lange termijn.

Interactieve training

Door je met elkaar verantwoordelijk te voelen en te werken aan verbetering leg je de basis voor een gezonde toekomst van je organisatie: succesvol én relevant blijven op lange termijn. Door elkaar als Commercie en Control vroegtijdig op te zoeken in werk & proces én elkaar aan te spreken op potentiële winstpunten, kom je samen op een hoger plan.

De 2-daagse training Commerce & Control Connected neemt je in vogelvlucht mee in de wereld van Sales & Marketing. En geeft je meer inzicht in de (verborgen) financiële vraagstukken die er liggen binnen commercie. Daarnaast krijg je tools aangereikt voor de support die jij hen vanuit Control kan bieden. Gericht op positieve versterking en structurele intensivering van jullie team-samenwerking!

Direct inschrijven
Download brochure
Post bachelor

Direct inschrijven
Deze opleidingen worden aangeboden in samenwerking met:
De gegevens op een rijtje
Interactieve training
  • Duur 2 dagen
  • Studiebelasting 3 dagen (inclusief E-learning)
  • Studiekosten EUR 995,- btw vrij.
  • Lesmateriaal kosten
  • Arrangementskosten
  • Totaal kosten excl. BTW EUR 995,- btw vrij
  • Totaal kosten incl. BTW EUR 1203,95
  • PE-uren 18 PE-punten
Direct inschrijven
Download brochure
Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata & locaties Docenten
Doelgroep
Interactieve training De interactieve training Commerce & Control Connected is bedoeld voor de breder denkende financiële professionals (controllers) die hun ‘traditionele’ Planning & Control Cyclus willen verrijken & bekijken vanuit commercieel perspectief. Van de deelnemers wordt minimaal 3 jaar werkervaring en een HBO+ denk- & werkniveau gevraagd. Werk jij bij een organisatie/bedrijf die de commerciële stap wil maken in controlling óf past de training goed in je persoonlijke ontwikkelplan, schrijf je dan in.
Post bachelor
Werkvorm
Interactieve training De interactieve training beslaat in totaal 2 dagen verdeeld over 4 dagdelen. Het is een mix van een inleidende E-learning, een live trainingsdag en een online terugkomsessie. Naast Basics in Marketing & Sales worden meerdere cases behandeld. O.a. Customer Profitability en Productlaunch Feasibility komen aan de orde. Tevens word je vanuit jouw eigen bedrijfsomgeving aan het denken en aan het werk gezet. Hierdoor ontwikkel je persoonlijke bagage om de brug te slaan richting commercie en zo samenwerking te versterken en het bedrijfsresultaat te verbeteren. Afsluitend kunnen wij -o.b.v. behoefte en interesse- een in company Maatwerk Middag faciliteren.

Deel 1: bestaat uit een E-learning (1 dagdeel = 3 uur)
Hier nemen we de basics van Marketing & basics in Sales door. Wat is de financiële hulpbehoefte vanuit de Commercie en hoe werkt de controlling binnen de commercie?
Je zal ook een Marketing case en Sales case gaan maken.

Deel 2: is een trainingsdag (1 dag = 2 dagdelen).
We gaan ons meer verdiepen in de Marketing en Sales basics en behandelen de cases die gemaakt zijn.
Commercial Controlling 2.0 komt aan bod en support tools.
Tot slot bespreken we jouw Commerce Connect Plan (o.a. Personal SWOT)

Deel 3: is de online terugkomsessie (1 dagdeel = 3 uur).
Wat zijn de ervaringen in de praktijk op Commercial Control?
We doen een evaluatie CCP en Personal SWOT en bespreken de next steps voor structureel succes.

Deel 4: is optioneel in de vorm van een maatwerk-middag (1 dagdeel).
Deze middag is een multidisciplinaire in-company meeting. Een wrap-up training Commerce & Control Connected wat op maat gemaakt is voor jouw organisatie.
Post bachelor
Studiebelasting
Interactieve training 2 a 3 uur per week (exclusief bijeenkomsten) en 3 uur aan E-learning.
Post bachelor
Diploma
Interactieve training

Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten
Je ontvangt 18 PE punten.

Post bachelor
Dagindeling
Interactieve training
Dag 1

24 september 2021. Trainingsdag van 09.00 - 16.00 uur

Dag 2

5 oktober 2021. Terugkom-sessie van 09.00 - 12.00 uur

Post bachelor
Startdata & locaties
Interactieve training
24-9-2021 online of fysiek in regio Utrecht.
Post bachelor
Docenten

Xander Smit

Xander Smit is register controller met ruime ervaring in diverse functies. Hij werkt op interim basis als business controller, riskmanager, compliance officer of als auditor. Daarnaast is Xander docent Integraal Risicomanagement, Controlling en Operational Auditing en verzorgt hij diverse trainingen, zowel in-house als via open inschrijvingen. Met zijn kennis en ervaring is hij van toegevoegde waarde voor uiteenlopende organisaties. Xander helpt managers hun organisatie beter te (be)sturen door beslissingen op basis van adequate managementinformatie te nemen. Daarnaast laat hij ze effectiever zijn in het combineren van risicomanagement en de soms snel toenemende regelgeving met de dagelijkse praktijk. Bovendien gebruikt hij praktische audit methodologie en een aanpak die is gebaseerd op Lean, om procesverbeteringen te helpen realiseren.  

Jos Neijenhuis

Zo’n 25 jaar heeft Jos bij toonaangevende bedrijven binnen de FMCG zijn Marketing & Sales skills mogen opbouwen en kunnen inzetten. Jos deelt graag deze kennis en ervaring met anderen. Binnen én zeker ook buiten de commerciële omgeving in organisaties. Hij gelooft in de kracht van multidisciplinaire samenwerking en team-succes. Jos probeert zaken en onderwerpen vanuit een fris perspectief te beschouwen, mensen tot nieuwe inzichten te brengen vanuit hun eigen (verborgen) denkkracht en ze beter te maken. Een stevig theoretisch fundament is een belangrijke basis om goed te kunnen functioneren. Maar uiteindelijk moet het in de praktijk gebeuren. Als pragmaticus werkt hij met veel energie en nieuwsgierigheid voor diverse opdrachtgevers. Waarbij Jos steeds de ambitie heeft om ook zichzelf te verbreden en uit te dagen. 

Deze Interactieve training iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven Interactieve training Direct inschrijven opleiding
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl