x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Consultancy

Hoe maak je de beste keuze als organisatie? Of het nu gaat om (onderzoek over) de strategische koers, de bedrijfsvoering of risicomanagement. Wij adviseren en helpen organisaties bij (kortlopende) projecten en vragen over strategie & organisatie, gedrag & cultuur, agile & lean en audit, control & risicomanagement.

Consultancy & Coaching

Hoe reageer ik tijdig op ontwikkelingen in de markt? Of het nu gaat om verbeterde dienstverlening, innovatie of procesoptimalisatie, de visie van de Ferocia expert, het praktische advies en de extra uitvoeringskracht maken daarbij het verschil.

Leren veranderen

Hoe maak je de beste keuze als organisatie? Of het nu gaat om (onderzoek over) de strategische koers, organisatiedoelstellingen, de bedrijfsvoering, risicomanagement of de gewenste cultuur, soms lukt een keuze maken niet alleen en zorgt de blik van buiten ervoor dat alles op zijn plaats valt. Wij zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor een succesvollere organisatie, betere dienstverlening en voor medewerkers die steviger in hun schoenen staan. We zien regelmatig de volgende uitdagingen bij onze opdrachtgevers:

 • Je bent je als auditor en controller ervan bewust dat het gedrag van mensen een grote rol speelt bij het in control zijn, ofwel het realiseren van de organisatiedoelen. Maar hoe krijg je vat op het gedrag?
 • De afdeling finance & control is vooral financieel georiënteerd en is onvoldoende partner in business.
 • Er is een voortreffelijk intern controlesysteem en toch gaan er zaken fout.
 • Je hebt keer op keer je advies gegeven aan de manager en toch komen continu dezelfde fouten terug.
 • Zijn mijn processen wel optimaal ingericht en welke risico’s loop ik?

Nieuwe verbindingen

Een lerende organisatie, dat is wat je wil bereiken. We focussen bij al onze opdrachten altijd op het lerend vermogen van jou en je mensen. In korte tijd kunnen we veel bereiken. Of het nu gaat om een audit, een herinrichting van je organisatie, strategisch advies of individuele en teamcoaching. Altijd focussen we op de meerwaarde voor je organisatie.

Ter illustratie: bij een project voor een meer geïntegreerde en effectieve control- en auditfunctie zorgen we ervoor dat er echte verbinding ontstaat met het management. Resultaat is dat beide partijen elkaar begrijpen en werken aan dezelfde doelen. Want onderwerpen als risicomanagement, control en auditing zijn geen doelen op zich, maar belangrijke hulpmiddelen om je organisatiedoelen te halen. Het geeft management en medewerkers immers handvaten en inzichten om bij te sturen en te leren.

Resultaat: sterkere teams

Jouw organisatie gaat aantoonbaar beter functioneren en daardoor haar doelen halen. Of dat nu vanuit een audit- en control vraag komt of vanuit een markt- of organisatievraag. We kijken vanuit je organisatiedoelstellingen, cultuur en het gedrag van je medewerkers naar je uitdagingen. Onze adviezen zijn praktisch en toekomstgericht. Daar mag je ons op aanspreken.

Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Je organisatie opereert in een sector die specifieke kennis en ervaring vereist. Strategisch advies dat de kern raakt van jouw organisatie kan dan ook alleen maar worden geïmplementeerd met consultants die begrijpen wat er speelt. Ons team van consultants heeft relevante ervaring in vrijwel alle sectoren – wij kunnen daardoor ons advies en aanpak altijd toespitsen op de eisen van de sector én jouw organisatie.

Ten slotte, en dat is de kern van onze bedrijfscultuur: wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar mensen in organisaties. We willen weten wat ze bezighoudt en waar hun potentieel ligt. Die informatie halen we boven water en zetten we in. Want als mensen in je organisatie zich ontwikkelen en verbinden aan elkaar én aan de organisatie, dan is zoveel meer mogelijk. Wij dragen daar graag aan bij. Dit doen wij op de volgende gebieden:

 • Audit & control
 • Risicomanagement
 • Strategie & organisatie
 • Bedrijfsvoering
 • Agile & Lean
 • Verandermanagement van gedrag & cultuur

Sparren?

Wij sparren graag met je over je vragen en uitdagingen. Laat je mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Of neem direct zelf contact met ons op.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over Ferocia? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Waarom Ferocia
Erkende kwaliteit NBA erkenning IIA
Aangesloten bij Avans Rijksuniversiteit Groningen
Kwalitatief hoogwaardige interim professionals Een persoonlijke benadering Kostenefficiënt traject met aantoonbaar resultaat Toegevoegde waarde aan jouw organisatie Één loket waar je terecht kunt met vragen
Jaarlijks helpen wij ruim 1000 medewerkers binnen tientallen organisaties beter presteren.
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon