x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Contactformulier

Contact met Ferocia

Wij sparren graag met je over opleidingsvragen, trainingsuitdagingen, interimvragen, projecten, en alle andere vragen of uitdagingen die je voor ons hebt. Laat hieronder je e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan nemen we binnen 24 uur nog contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@ferocia.nl of te bellen naar 085-0708500.

Adresgegevens

Atoomweg 50
3542 AB Utrecht


085-0708500 - Ferocia

Klanten over ons
Nancy Prins - medewerker afdeling Personeelszaken INOS

"Ik heb Karin leren kennen als een zeer vrolijk en enthousiast persoon die alles goed analyseert. Na deze uitgebreide analyses weet ze een zeer goede manier te vinden om dit te verwerken in een plan van aanpak. Daarnaast kan ze dit ook erg overtuigend overbrengen, zodat er enthousiast mee gewerkt gaat worden. Op onze afdeling was met name de werkdruk een groot punt van aandacht. Mede door de inbreng van Karin is de afdeling meer in control."

12 februari 2018
Christiaan Brinkman - Directeur Mastermate Brinkman

"Xander heeft ons als interim business controller zeer goed geholpen. Hij heeft de financiƫle afdeling verder vorm gegeven, het debiteurenbeheer aangescherpt en de managementinformatie verbeterd. Hij heeft dit gedaan vanuit een heldere kijk op finance en door duidelijke communicatie en doelgerichte actie. We hebben zeer plezierig samengewerkt."

26 juli 2017
Copyright 2017 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon