x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Contactformulier

Contact met Ferocia

Wij sparren graag met je over opleidingsvragen, trainingsuitdagingen, interimvragen, projecten, en alle andere vragen of uitdagingen die je voor ons hebt. Laat hieronder je e-mailadres en/of telefoonnummer achter, dan nemen we binnen 24 uur nog contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@ferocia.nl of te bellen naar 085-0708500.

Adresgegevens

Atoomweg 50
3542 AB Utrecht


085-0708500 - Ferocia

Klanten over ons
Edwin Voorwinde - Programmamanager Rabobank

"Mijn ervaringen met Mark Daamen van Ferocia zijn zonder meer positief. Taaie onderwerpen, zoals effectief bijsturen, maakt Mark op een praktische en eenvoudige wijze concreet. Gecombineerd met zijn enthousiasme raakt hij de deelnemers van de workshops. Daarnaast denkt Mark vanuit zijn achtergrond en praktijkervaring actief mee om ons continu te blijven verbeteren."

02 mei 2017
Willem-Jan Kouwenberg

"Concern controller bij A2 samenwerking Ik heb inmiddels twee keer de positieve ervaringen van Roger als trainer (voor een post-bachelor opleiding controlling en een masterclass adviesvaardigheden) mogen ervaren. Roger weet te inspireren door inzicht te geven in wat de grote invloed van gedrag is voor communicatie binnen organisaties. Daarbij reikt hij ook de praktische hulpmiddelen aan waardoor de communicatie effectiever wordt en doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Vooral ook de interactie met de cursisten maakt het tot een leuke en waardevolle training."

15 juni 2017
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon