Cursus Sustainability for financials

Na afloop van deze cursus ben je in staat je rol te pakken in het (verder) verduurzamen van de organisatie en anderen daarin mee te nemen. Verder stel je een plan op zodat jouw organisatie waarde creëert en daarmee positieve impact heeft in de toekomst. Ook ben je in staat de verbinding te leggen tussen Sustainability en Finance professionals.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure

Bij veel organisaties, zelfs bij de duurzame koplopers, werken de afdelingen Sustainability en Finance nog los van elkaar als het gaat om het in kaart brengen van de waardecreatie. Ze spreken verschillende talen, waardoor ze elkaar vaak niet begrijpen en niet goed weten te vinden. 

Bij deze cursus staat (het tot stand komen van) een structurele samenwerking tussen deze twee afdelingen centraal. Tijdens de cursus ontvang je de theoretische bagage en praktische inzichten waarmee je het onderwerp Sustainabilty niet alleen overziet, maar ook binnen jouw organisatie kan implementeren of optimaliseren.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Resultaat Programma Startdata & locaties Docenten Kosten Meer informatie
Doelgroep
Cursus Je bent (financial) professional en bent of gaat bezig met het onderwerp Sustainability. Je wil het onderwerp Sustainability niet alleen overzien, maar jouw organisatie er ook daadwerkelijk in verder brengen.
Post bachelor
Werkvorm
Cursus In deze cursus werken we met innovatieve cases, rollenspellen en praktijkopdrachten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast deel je tijdens de bijeenkomsten jouw ervaringen met mededeelnemers. Door het interactieve karakter van de cursus ontstaat een sterk lerend effect.
Post bachelor
Studiebelasting
Cursus De cursus Sustainability for financials bestaat uit vijf trainingsdagen, twaalf persoonlijke praktijkmomenten van 1,5 uur en een live event honderd dagen na de laatste lesdag.
Post bachelor
Resultaat
Cursus

Na afloop van de cursus Sustainability for financials ben je in staat je rol te pakken in het (verder) verduurzamen van de organisatie en anderen daarin mee te nemen. Verder stel je een plan op zodat jouw organisatie waarde creëert en daarmee positieve impact heeft in de toekomst. Ook ben je in staat de verbinding te leggen tussen Sustainability en Finance professionals.

Na afronding van de cursus ontvang je een cerificaat van deelname. Indien je PE-plichtig bent ontvang je 60 PE-punten.

Post bachelor
Programma
Cursus
Dag 1

Richten | Strategie & sturingsmechanismen

Dag 2

Inrichten | Management Control & Informatiesysteem

Dag 3

Verrichten | Bedrijfsactiviteiten

Dag 4

Berichten | Interne en externe rapportage

Dag 5

Presentaties | Eindopdracht | Meer informatie over het programma vind je in onze brochure.

Post bachelor
Startdata & locaties
Cursus
05-11-2021 Utrecht
Post bachelor
Docenten

Marleen Janssen Groesbeek

Marleen is lector Sustainable Finance & Accounting bij het Avans Expertisecentrum Sustainable Business. Daarnaast is zij lid van de Raad van Advies van ASN Bank, lid van het toezichthoudend bestuur van CE Delft en lid van de adviesraad verantwoord beleggen van PGGM. Tevens is ze lid van het Sustainable Finance Lab en het Groene Brein.

Hanneke Oude Elberink

Hanneke is professional Sustainable Finance en heeft ruime ervaring in zowel de financiële beroepspraktijk als het onderwijs. Haar passie is het opleiden en coachen van (toekomstige) financials, zodat zij hun rol kunnen pakken bij het verduurzamen van organisaties. Hanneke staat erom bekend complexe materie handzaam te maken.

Kosten
Cursus

€ 4.495,- (BTW vrij)

Post bachelor
Meer informatie
Cursus

Meer informatie over deze cursus vind je in onze brochure.

Post bachelor
Deze cursus iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Manager Business Process Improvement

"Ferocia heeft voor ons een training verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials. We waren heel blij met en tevreden over de trainer! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen. Een absolute aanrader!"

Cedeo-erkend

Ferocia is een door Cedeo erkende aanbieder. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor aanbieders van opleidingen in Nederland. Tijdens het meest recente door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek gaf 100% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met de dienstverlening van Ferocia! Bij Ferocia bent u dus gegarandeerd van kwaliteit!

                                              

Gerenommeerde partners

Ferocia biedt diverse opleidingen en trainingen aan in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Avans+ en het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland). Samen staan we sterk en kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden!

                                                

 

Gediplomeerde docenten

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hierdoor zijn zij in staat de theorie om te zetten naar de praktijk. Dit maakt onze opleidingen en trainingen interessant en toepasbaar, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan het succes van je organisatie.

Deze cursus iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl