Erwin Stahlberg

Erwin Stahlberg is een interim professional met meer dan 20 jaar ervaring in het financiële vak, voornamelijk in een leidinggevende rol. Hij weet als geen ander wat er wordt verwacht van een interim professional en heeft zich gedurende zijn loopbaan ontwikkeld tot een interim financial die zeer breed georiënteerd is. Hierdoor is hij in staat om op alle niveaus te communiceren en echt een verschil te maken voor zijn opdrachtgevers.
 
Empathie, charisma, betrokken en motiverend zijn eigenschappen die Erwin goed omschrijven. Hij verbindt de juiste mensen met elkaar om een optimaal resultaat te behalen. Naast zijn eigen inzet om uw organisatie tijdelijk te ondersteunen, kan Erwin door zijn inhoudelijke kennis voor elke organisatie de juiste match maken tussen de opdracht (zowel qua inhoud als qua persoonlijkheid) en een interim financial. 

Erwin stelt zich graag voor: “Ik combineer vakinhoudelijke kennis met een groot gevoel voor de mens binnen de organisatie en laat (financiële) teams graag excelleren. De financiële functie beter op de agenda krijgen vind ik belangrijk. En ik ben een echt mensen-mens met veel vakinhoudelijke kennis en weet snel wie dé geschikte professional is die past bij de opdracht, het team en de bedrijfscultuur. Direct de juiste man/vrouw op de juiste plek.”

Erwin helpt uw organisatie met het verbeteren van de financiële functie in de meest brede zin door:
    • aansluiting te zoeken tussen de operatie en de verslaglegging;
    • tussentijdse financiële en niet-financiële resultaten te monitoren en te analyseren;
    • tools en inzichten te geven die versnelde (bij)sturing mogelijk maken;
    • verander- en implementatie trajecten (ERP implementaties en of verdere automatisering);
    • kortom: het belang en de input van de financiële functie wordt vergroot wat zich positief vertaald in beter inzicht en groei.

Enkele opdrachtgevers over Erwin:

“Erwin helped us bring stability to the department, and worked well with everyone on the team. It was refreshing to have him aboard and take full responsiblity for the Finance and Accounting Operations. The team around him likewise benefitted from having this kind of a leader to work with.”

“In addition to driving the forecast and close processes, he provided management clear explanations of the monthly results and made recommendations for improvement. His leadership of the finance team included ongoing training of the complex and detailed accounting transactions controlling material costs throughout the repair and logistics process.”


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl