Interim | IT-auditor

Voor onze opdrachtgever zoeken we een IT-auditor.

 

Wat ga je doen?

Als IT-auditor help jij de organisatie te kunnen voldoen aan de uiteenlopende audit- en compliancevereisten. Je houdt je bezig met het uitvoeren van interne audits op IT-processen en je begeleidt diverse externe audits ((ISAE 3000/3402, Digid, ISO 27001, etc.). Daarnaast adviseer je en ondersteun je de diverse bedrijfsonderdelen van de organisatie op het gebied van interne beheersing. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van normenkaders en wet- en regelgeving op de voet. Tevens bepaal je de impact van (veranderende) wet- en regelgeving op de dienstverlening van de organisatie en neem je initiatieven die zullen bijdragen aan de adequate naleving van deze regels. Je bent uitstekend op de hoogte van benodigde vaktechnische kennis en zorgt er ook voor dat deze up-to-date blijft. Mede hierdoor ben je een goede gesprekspartner voor management, directie en klanten op het gebied van interne beheersing en assurance.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent gecertificeerd auditor (RA, RE, RO).
  • Je hebt minimaal zes jaar ervaring op het gebied van auditing.
  • Je bent een zelfstandig, analytisch sterk, creatief en kritisch persoon.
  • Je maakt makkelijk contact, hebt sterk ontwikkelende communicatieve vaardigheden en je hebt oog voor organisatorische verhoudingen.
  • Je bent erg accuraat en je beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen.

 

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Lijkt deze opdracht je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze functie? Bel dan gerust met Björn Walrave, bereikbaar via tel: 06-25120654.

 

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
Upload je cv
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl