Karin van der Lelij

Karin van der Lelij is werkzaam als trainer, adviseur en interimmanager. Daarnaast doceert ze aan de Avans+ hogeschool. Zij is afgestudeerd bedrijfseconoom, register controller en black belt Lean Six Sigma en heeft zich gespecialiseerd in het trainen, coachen en adviseren op het gebied van veranderprocessen, controlling, auditing en risicomanagement. In haar carrière heeft zij gewerkt als: leidinggevende, programmamanager, projectleider, business controller en concern controller. Daarnaast heeft ze diverse adviseursfuncties ingevuld.

Karin beschikt over de kennis en competenties om (verander)processen te begeleiden van plan tot aan implementatie en borging. Dit doet zij door:

  • De strategie en de strategische doelen als basis te nemen;
  • Enthousiast, gedreven en zeer geïnteresseerd te zijn in de organisatie;
  • Praktisch toepasbare oplossingen in te voeren;
  • Haar verander- en bedrijfskundige kennis in te zetten.

Hierdoor kunnen team- en organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd.

Er zijn natuurlijk meerdere adviseurs die zich in dit werkveld begeven maar wat Karin daaraan toevoegt is de veelzijdigheid en de kunde om de vakgebieden aan elkaar te verbinden in praktische toepassingen. Het succes van de werkwijze van Karin zit vooral in het kunnen toepassen van de kennis en ervaring uit de verschillende branches (profit en non-profit). Hierbij geeft haar creativiteit en vermogen om mensen te activeren en elkaar aan te zetten tot verbetering en verandering de doorslag.


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl