Masterclass Commercial Controlling

De tweedaagse masterclass Commercial Controlling neemt je in vogelvlucht mee in de wereld van Marketing & Sales en geeft je inzicht in de vaak verborgen financiële vraagstukken die bestaan binnen commercie. Daarnaast krijg je tools aangereikt voor de support die jij Marketing & Sales vanuit Control kan bieden. Gericht op positieve versterking en structurele intensivering van de samenwerking van het team!

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure
Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Resultaat Programma Startdata & -locaties Docenten Kosten Meer informatie
Doelgroep
Masterclass Je bent werkzaam als controller en wilt de traditionele plannings- en controlcyclus binnen je organisatie verrijken met het commercieel perspectief.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass In de masterclass Commercial Controlling werken we met innovatieve cases, rollenspellen, praktijkopdrachten en een e-learning. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast deel je tijdens de virtuele en fysieke bijeenkomsten jouw ervaringen met mededeelnemers. Door het interactieve karakter met twee docenten ontstaat een sterk lerend effect!
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De masterclass Commercial Controlling bestaat uit een e-learning en drie bijeenkomsten van ieder drie uur. De voorbereiding bedraagt ongeveer twee tot drie uur per bijeenkomst.
Post bachelor
Resultaat
Masterclass

Na afloop van de masterclass Commercial Controlling heb je inzicht in de wereld van Marketing & Sales en heb je inzicht in de vaak verborgen financiële vraagstukken die bestaan binnen commercie. Daarnaast beschik je over tools voor de support die jij Marketing & Sales vanuit Control kan bieden. Deze tools kunnen na afloop gericht worden ingezet op positieve versterking en structurele intensivering van de samenwerking van het team!

Na afronding van de masterclass ontvang je een cerificaat van deelname. Indien je PE-plichtig bent ontvang je 18 PE-punten.

Post bachelor
Programma
Masterclass
Dag 1

09-09-2021 Start e-learning in digitale leeromgeving, meer informatie vind je in onze brochure.

Dag 2

24-09-2021 Twee bijeenkomsten van drie uur | 09.00 - 16.00 uur

Dag 3

05-10-2021 Een bijeenkomst van drie uur       | 09.00 - 12.00 uur 

Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
24-09-2021 Utrecht
Post bachelor
Docenten

Xander Smit

Xander Smit is registercontroller met ruime ervaring in diverse functies. Hij werkt op interimbasis als business controller, riskmanager, compliance officer en als auditor. Daarnaast is Xander docent Integraal Risicomanagement, Controlling en Operational Auditing aan Hogeschool Avans+ en verzorgt hij regelmatig (maatwerk)trainingen over genoemde onderwerpen. Met zijn kennis en ervaring is hij van toegevoegde waarde voor uiteenlopende organisaties. Xander helpt medewerkers en managers hun organisatie beter te (be)sturen door beslissingen op basis van adequate managementinformatie te nemen. 

Jos Neijenhuis

Zo’n 25 jaar heeft Jos bij toonaangevende bedrijven binnen de FMCG zijn marketing en sales skills mogen opbouwen en kunnen inzetten. Jos deelt zijn opgedane kennis en ervaring graag met anderen. Binnen én zeker ook buiten de commerciële omgeving in organisaties. Hij gelooft in de kracht van multidisciplinaire samenwerking en teamsucces. Jos beschouwt zaken en onderwerpen vanuit een fris en pragmatisch perspectief en brengt mensen tot nieuwe inzichten vanuit hun eigen (verborgen) denkkracht. Sinds een aantal jaar werkt Jos als zelfstandig interimprofessional in marketing en sales en als organisatieverbinder. Zijn primaire doel is de commerciële organisatie bij zijn opdrachtgevers verder vooruit te helpen in denken, doen en resultaat.

Kosten
Masterclass

€ 1.095,- (vrij van btw).

Post bachelor
Meer informatie
Masterclass

Meer informatie over deze masterclass vind je in onze brochure.

Post bachelor
Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Manager Business Process Improvement

"Ferocia heeft voor ons een training verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials. We waren heel blij met en tevreden over de trainer! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen. Een absolute aanrader!"

Cedeo-erkend

Ferocia is een door Cedeo erkende aanbieder. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor aanbieders van opleidingen in Nederland. Tijdens het meest recente door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek gaf 100% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met de dienstverlening van Ferocia! Bij Ferocia bent u dus gegarandeerd van kwaliteit!

                                             

Gerenommeerde partners

Ferocia biedt diverse opleidingen en trainingen aan in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Avans+ en het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland). Samen staan we sterk en kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden!

 

Gediplomeerde docenten

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hierdoor zijn zij in staat de theorie om te zetten naar de praktijk. Dit maakt onze opleidingen en trainingen interessant en toepasbaar, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan het succes van je organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl