Ontwikkel adviesvaardigheden met de Masterclass verdieping adviesvaardigheden

Met de Masterclass Verdieping Adviesvaardigheden ontwikkel en versterk je jouw adviesvaardigheden. Vaardigheden waarbij je in de functie van business controller, business partner, auditor, consultant of een andere adviseursfunctie, het verschil maakt. Vaak beschikken mensen over veel kennis van methoden en/of zijn expert op een domein. Maar in de praktijk wordt het als lastig ervaren om een probleem bij een organisatie effectief en efficiënt op te pakken, hier heb je goede adviesvaardigheden voor nodig! Waar moet je rekening mee houden? Welke methoden zet je in? Hoe pak je de transitie op? Hoe rond je het project op een succesvolle manier af? 

Resultaat

Het doel van de training is de gewenste groei en zelfbewustzijn te realiseren in de adviseursfunctie. De opzet is zo gekozen dat de volgende vragen vanuit de deelnemers worden beantwoord:
• Hoe pak je als (externe) auditor, controller, verandermanager of andere adviseursfunctie een nieuwe opdracht op, wat zijn de succesfactoren?
• Toelichting op modellen zoals Lean, Six Sigma en Scrum.
• Adviesvaardigheden van een consultant/ adviseur.
• Verandermanagement (groepsprocessen, cultuur).
• Coaching bij lean trajecten en andere verandertrajecten.

Programma

In deze 3-daagse krijg je praktische tips van ervaren adviseurs over de successen en valkuilen uit de adviespraktijk. Tijdens de cases en twee opdrachten maak je een start met het eigen maken van de nieuwe vaardigheden zodat je deze direct in kan zetten en verder kan ontwikkelen binnen je (toekomstige) functie. download hier 1Inhoudmap11.doc

Voor wie

Onder andere business controller, business partner, auditor, consultant of andere functies waarbij het adviseren met impact binnen een organisatie een belangrijk onderdeel is.

Informatieaanvraag


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl