Mervin Haans

Mervin Haans is als business controller gespecialiseerd in het verder helpen van bedrijven, door het geven van inzicht en overzicht in bedrijfsprocessen en bedrijfsdoelen. Mervin heeft na zijn hbo-bedrijfseconomie, de postbachelor controlling gevolgd, waarna hij op Nyenrode de Master of Science in Controlling succesvol heeft afgerond. Tevens is Mervin met zijn LEAN greenbelt en zijn praktijkervaring in het succesvol implementeren van verbeteringen in staat verbeterpotentieel te zien en door te voeren. 

Mervin helpt managers, teams en bedrijven zichzelf te ontwikkelen. Dat doet hij door:

  • Detecteren, identificeren en beheersbaar maken van financiële en niet-financiële risico’s
  • Monitoren en analyseren van tussentijdse resultaten
  • Tools en inzichten tot versnelde (bij)sturing.

Hierdoor hebben managers sneller zicht op de prestaties en kunnen ze efficiënt en effectief bijsturen. 

Uiteraard zijn er meer professionals die inzicht en overzicht bieden en daarbij tools aanreiken tot versnelde (bij)sturing. Mervin voegt hier zijn betrokkenheid, passie en doorzettingsvermogen aan toe. Hieronder een voorbeeld van hoe Mervin door een opdrachtgever wordt omschreven:

“Mervin supported me and the team in improving the quality of our work. Not only did he focus on risk, but also on efficiency and our customer service. Mervin's consultant style of working helped sustain the improvements and work processes. Besides being a true professional, he has an open and pleasant personality.” 
 


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl