x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Opleiding & training

Je krijgt meer kennis, inzicht en vaardigheden via onze docenten en trainers. Want wij zorgen niet alleen voor kennisoverdracht, we leren je ook beter nadenken over de uitdagingen in de praktijk. Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op managers, hun medewerkers, auditors, controllers en risicomanagers. Bij voorkeur in gezamenlijkheid want dan is de impact het grootst. Onze opleidingen en trainingen richten zich op zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant en meestal in combinatie.

Ferocia Opleiding & Training

Jezelf of je team voorbereiden op de vragen van morgen, zodat jij en je organisatie succesvol blijven? Daarvoor is de inzet van opleidingen en training cruciaal. En dat draait niet alleen om kennisoverdracht: je kunt niet veranderen zonder te leren en niet leren zonder te veranderen.

Opleiding en training

Direct naar ons opleidingsaanbod

Altijd groei door continue verbetering

Je klanten, je omgeving, alles is in beweging. Dat gaat sneller en intenser dan ooit tevoren. Hoe zorg je ervoor dat je hierop anticipeert? Permanente ontwikkeling van jou en je collega’s op alle niveaus, is daarop het antwoord. Overigens heeft ontwikkeling als individu pas echt meerwaarde als ook andere collega’s (en dus de organisatie) meebewegen.

In onze opleidings- en trainingspraktijk zien we onder meer de volgende vragen of uitdagingen bij onze opdrachtgevers:

  • Risicomanagement is bij ons bijna een doel op zich geworden. Hoe kan ik dit nu echt integreren in mijn bedrijfsvoering?
  • Jij wilt leidinggeven en een nieuwe koers varen, maar je team laat alles liever bij het oude.
  • De control en auditafdeling komt met goede rapportages, maar het management doet onvoldoende met de bevindingen.
  • Hoe zorg ik ervoor dat medewerkers meer hun eigen verantwoordelijkheid nemen?

Jezelf veranderen samen met je omgeving

Je wilt leren en eraan bijdragen dat je organisatie sterker wordt. Immers, (een team van) professionals dat is opgeleid in een nieuwe aanpak of methodiek is succesvoller als de hele organisatie begrijpt en onderschrijft hoe en waarom ze zo te werk gaan. Daarom verzorgen we opleidingen en trainingen waarbij je beter leert nadenken over praktijkvragen waardoor je straks sneller tot oplossingen komt op de werkvloer.

Daarnaast kijken we integraal naar vragen over trainingen en opleidingen. Concreet betekent dit dat als wij bijvoorbeeld auditors of controllers opleiden, wij ook bekijken in hoeverre wij het management en andere relevante afdelingen kunnen meenemen. Dan ontstaat verbinding, samenhang en kunnen professionals en organisaties beter reageren op de uitdagingen in de markt.

Wij bieden bovendien inzicht in hoe gedrag tot stand komt en daarmee de groepsdynamiek beïnvloed. Effectief toepassen van kennis en vaardigheden in de praktijk; daar gaat het om! Elke opleiding of training zorgt ervoor dat jij sterker in je schoenen staat. Net zo belangrijk: het levert je organisatie een toepasbaar resultaat op. Daar mag je ons op aanspreken.

Wetenschappelijk en praktisch

Als het gaat om leren, trainen en veranderen moet je ervan verzekerd zijn dat je de goede stappen neemt. Ons team van docenten en trainers heeft zijn sporen in de praktijk verdiend. Daarbij zijn we verbonden aan hogescholen en universiteiten. Daar verzorgen we diverse leergangen in onze vakgebieden (audit, control, management, gedrag en cultuur). Dankzij onze ervaring in zowel praktijk als wetenschap garanderen we dat onze opleidingsaanpak in jouw organisatie het verschil maakt. Trainingen en opleidingen geven we op onze eigen locaties of in-company, afhankelijk van je behoefte.

Lees hier wat klanten over ons zeggen.

We bieden diverse opleidingen en trainingen voor managers, hun medewerkers, auditors, controllers en risicomanagers aan. Zie ons opleidingsaanbod voor meer inzicht in de opleidingen.

Sparren?

Wij sparren graag met je over je opleidingsvragen en trainingsuitdagingen. Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen binnen 24 uur nog contact met je op. Of neem direct zelf contact met ons op.

Direct naar ons opleidingsaanbod

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over Ferocia? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Waarom Ferocia
Erkende kwaliteit NBA erkenning IIA
Aangesloten bij Avans Rijksuniversiteit Groningen
Kwalitatief hoogwaardige interim professionals Een persoonlijke benadering Kostenefficiënt traject met aantoonbaar resultaat Toegevoegde waarde aan jouw organisatie Één loket waar je terecht kunt met vragen
Jaarlijks helpen wij ruim 1000 medewerkers binnen tientallen organisaties beter presteren.
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon