x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Masterclass Agile & Lean

Agile is een gedachtegoed waaronder diverse methodieken vallen zoals Scrum, Kanban en Extreme programming (XP). Veel organisaties lukt het niet om de Agile filosofie effectief door te voeren in de organisatie. Het verschil in succes zit in hoeveel aandacht er wordt besteed aan tools die samenwerking, interactie en omgaan met verandering ondersteunen. Succesvolle organisaties hebben meer aandacht voor het individu en de interactie tussen individuen binnen het bedrijf. Dit is dan ook waar Ferocia zich op richt in de vierdaagse Agile & Lean training.

Als controller of auditor leer je hoe je invloed kunt uitoefenen op het gedrag, en daarmee ook op de uitkomst van de gewenste toekomstige situatie. De Agile & Lean masterclass / training is in-company te boeken.

Masterclass

In de vierdaagse Agile & Lean masterclass wordt gefocust op diverse Agile methodieken (bijvoorbeeld scrum & kanban), de eigenschappen en leiderschapsstijl van een Agile coach, diverse projectmanagement technieken en de werkvormen procesverbetering. Na afloop heb je inzicht en ben je geoefend in deze onderdelen, en kun je de Agile & Lean methodes effectief toepassen in je vakgebied én organisatie.

Direct inschrijven Download brochure
Post bachelor Direct inschrijven Download brochure
Deze opleidingen worden aangeboden in samenwerking met:
De gegevens op een rijtje
Masterclass
  • Duur 4 dagen
  • Studiebelasting 2 á 4 uur per week (excl. bijeenkomst)
  • Studiekosten €1600,- (BTW vrij)
  • Lesmateriaal kosten -
  • Arrangementskosten -
  • Totaal kosten excl. BTW €1600,-
  • Totaal kosten incl. BTW €1600,-
  • PE-uren 28 PE uren
Direct inschrijven Download brochure

Agile & Lean: een effectieve combinatie voor het creëren van waarde voor de klant

Vaak worden Agile en Lean nog gezien als twee concurrerende filosofiën. Een gemiste kans, aangezien deze twee samen voor een optimale bedrijfsvoering kunnen zorgen. Beiden richten zich op eenzelfde eindresultaat: waarde creëren voor de klant. Waar Agile zich voornamelijk richt op de mensen in de organisatie, richt Lean zich juist wat meer op processen in de organisatie. Flexibiliteit, reageren op verandering en streven naar perfectie is iets wat bij beide naar voren komt. Hoewel de tools en technieken van elkaar verschillen, zijn de ideeën vergelijkbaar. Dit maakt dat Agile & Lean filosofie elkaar prima aanvullen.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata & -locaties Docenten
Doelgroep
Masterclass De Agile & Lean training van Ferocia is speciaal bedoeld voor controllers en auditors.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass Ferocia werkt uitsluitend met beproefde studie- en trainingsmaterialen: je kunt rekenen op een gebalanceerde mix van presentaties, oefeningen en discussies. Samen met andere professionals of collega's ga je aan de slag om de vaardigheden en technieken te verbeteren waarmee projecten en processen succesvol en efficiënt kunnen worden uitgevoerd.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De Agile & Lean masterclass bestaat uit 4 bijeenkomsten die over een periode van ± 2 maanden plaatsvinden. Verder kun je rekenen op 2 á 4 uur zelfstudie per week.
Post bachelor
Diploma
Masterclass

Na afronding van masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten / uren
Je ontvangt 28 PE uren.

Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Dag 1

Agile filosofie en methodieken

Dag 2

Agile coaching

Dag 3

Agile & Lean werkvormen deel 1

Dag 4

Agile & Lean werkvormen deel 2

Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
Informeer naar in-company mogelijkheden
Post bachelor
Docenten
Karin van der Lelij

Karin van der Lelij

Karin van der Lelij is afgestudeerd bedrijfseconoom, register controller en black belt Lean Six Sigma. Ze is werkzaam als adviseur, trainer en interim manager. Daarnaast is ze docente aan de Avans+ hogeschool voor de onderdelen Master of Science Controlling en Operational Auditing. Door de grote diversiteit aan functies die zij reeds heeft vervuld in haar carrière, heeft zij de kennis en competenties in huis om vakgebieden aan elkaar te verbinden in praktische toepassingen. Tevens beschikt Karin over het talent om mensen te activeren waardoor managers en medewerkers zichzelf en elkaar aanzetten tot verandering.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Geert Hoeksema

"Projectmanager Lean Timon: Ik heb Karin leren kennen als een gedreven en motiverende trainster. Ze weet door haar grote kennis van Lean en ervaring met het verbeteren van processen in de praktijk, in haar trainingen een hele goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Karin heeft Timon als organisatie bij de eerste fase van het implementeren van Lean enorm geholpen door een goed kader te schetsen waar Lean over gaat en in onze situatie heel bruikbare tools te introduceren. Karin weet daarbij heel goed de verbinding te leggen tussen Lean als methode en de praktische toepassing binnen onze organisatie. Daarnaast is Karin goed in het enthousiasmeren van de deelnemers. Ik hoop in de toekomst dan ook nog vaak van haar trainingen en ondersteuning gebruik te maken!"

16 juli 2017

Docenten met veel praktijkervaring & kennis

De masterclass Lean & Agile wordt gegeven door een docente met een black belt in Lean Six Sigma. Tevens beschikken alle docenten van Ferocia over ruime praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn theorie om te zetten naar praktische toepassingen. Dit maakt de masterclass interessant en applicabel, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan je persoonlijke ontwikkeling én aan het succes van je organisatie.

Ferocia erkend door NBA

Ferocia is erkend door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) om PE punten te verstrekken. Met de masterclass Lean & Agile kun je dus je kennis binnen jouw vakgebied onderhouden en ontwikkelen, én PE punten noteren.

 

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon