x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Masterclass Audit Vaardigheden

De processen en structuur binnen een organisatie worden dusdanig ingericht dat bedrijfsdoelstellingen bereikt kunnen worden. Audits leveren essentiële informatie over de kwaliteit en doelmatigheid van deze bedrijfsprocessen en de bedrijfsstructuur, zodat op efficiënte wijze toegevoegde waarde kan worden geleverd in de sturing en beheersing van de organisatie. Het auditproces bestaat uit diverse onderdelen: plannen, voorbereiden, uitvoeren en rapporteren. Om dit proces effectief te laten verlopen, zijn auditvaardigheden onmisbaar.

Deze auditvaardigheden kun je ontwikkelen door deel te nemen aan de vierdaagse masterclass van Ferocia. De masterclass Auditvaardigheden is in-company te boeken.

Masterclass

In de vierdaagse masterclass Audit Vaardigheden ga je aan de slag om je skills op het gebied van auditing, rapporteren, presenteren en interviewen te verbeteren. De praktijkgerichte training wordt gegeven door een zeer ervaren docent. Dit geeft de mogelijkheid om verdere verdieping aan te brengen indien hier behoefte aan is.

Direct inschrijven Download brochure
Post bachelor Direct inschrijven Download brochure
Deze opleidingen worden aangeboden in samenwerking met:
De gegevens op een rijtje
Masterclass
  • Duur 4 dagen
  • Studiebelasting 2 á 4 uur per week (excl. bijeenkomst)
  • Studiekosten €1600,- (BTW vrij)
  • Lesmateriaal kosten -
  • Arrangementskosten -
  • Totaal kosten excl. BTW €1600,-
  • Totaal kosten incl. BTW €1600,-
  • PE-uren 28 PE-uren
Direct inschrijven Download brochure

Succesvolle audits door effectieve communicatie

Het succes van een audit hangt erg af van de vaardigheden van de auditor. Hoe kan een (onderdeel van) de organisatie op gestructureerde, effectieve en efficiënte wijze worden geaudit? Hoe zit een goed interview in elkaar en hoe gaat een audit interview in zijn werk? Wat is de opzet van een effectief audit rapport en hoe zorg je dat je deze in korte tijd kunt opstellen? Hoe wordt de verkregen informatie gepresenteerd aan het management?

Inhoudelijke en communicatieve vaardigheden spelen een zeer belangrijke rol in het uitvoeren van een effectieve audit. In de masterclass auditvaardigheden worden deze noodzakelijke skills, de adviesvaardigheden, waarover een auditor moet beschikken, besproken en geoefend. 

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata & -locaties Docenten
Doelgroep
Masterclass De masterclass auditvaardigheden is onder andere geschikt voor iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met het uitvoeren, rapporteren en interpreteren van audits. Hierbij kun je denken aan auditors, onderzoekers, toezichthouders, controllers, AO/IC professionals, accountants en managers.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass Ferocia werkt uitsluitend met beproefde trainingsmaterialen en interessante cases die samen zorgen voor een praktisch ingerichte masterclass. Je gaat werken aan je interview vaardigheden, auditrapport skills en audit adviesvaardigheden. Je werkt in kleine groepen, bijvoorbeeld met collega's wanneer het een in-company training betreft, of een gevarieerde groep professionals wanneer wordt gekozen voor een centrale cursuslocatie in Nederland. Aan de hand van de wensen van deelnemers kan de masterclass auditvaardigheden flexibel worden ingevuld.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De masterclass Audit Vaardigheden bestaat uit 4 bijeenkomsten die over een periode van ± 2 maanden plaatsvinden. Verder kun je rekenen op 2 á 4 uur zelfstudie per week.
Post bachelor
Diploma
Masterclass

Na afronding van masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten / uren
Je ontvangt 28 PE punten.

Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Dag 1

Competenties auditors en interviewvaardigheden

Dag 2

Interviewvaardigheden (vervolg) en adviesvaardigheden

Dag 3

Effectief rapporteren en presenteren

Dag 4

Effectief faciliteren en (project)management tijdens een audit

Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
Informeer naar de in-company mogelijkheden
Post bachelor
Docenten
Karin van der Lelij

Karin van der Lelij

Karin van der Lelij is afgestudeerd bedrijfseconoom en register controller, en ze is werkzaam als adviseur, trainer en interim manager. Daarnaast is ze docente aan de Avans+ hogeschool. Door de grote diversiteit aan functies die zij reeds heeft vervuld in haar carrière, heeft zij de kennis en competenties in huis om vakgebieden aan elkaar te verbinden in praktische toepassingen. Dit komt goed van pas bij het begeleiden van (verander)processen en projecten. Tevens beschikt Karin over het talent om mensen te activeren waardoor managers en medewerkers zichzelf en elkaar aanzetten tot verandering.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden

Erkend door de NBA

Ferocia is erkend door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) om PE punten te verstrekken. Met onze opleidingen en masterclasses kun je dus je kennis binnen jouw vakgebied onderhouden en ontwikkelen.

 

Vakkundige, ervaren en gediplomeerde docenten

Ferocia beschikt over docenten en trainers met zeer uitgebreide kennis in hun vakgebied. Daarnaast beschikken de trainers over voldoende praktijkervaring waardoor zij theorie moeiteloos om kunnen zetten naar de praktijk. Hierdoor heeft de masterclass auditvaardigheden niet alleen een gedegen theoretische basis, maar kun je de opgedane kennis ook meteen in de praktijk brengen. Zo kun je dus een bijdrage leveren aan je eigen ontwikkeling én aan het succes van je organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon