x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Boardroom presentation skills masterclass

Tegenwoordig wordt van finance professionals meer verwacht dan alleen vakinhoudelijke kennis. Het is namelijk ook van belang dat de kennis en bevindingen op een professionele en efficiënte manier worden gecommuniceerd naar de juiste mensen in de organisatie, zodat er vervolgens naar gehandeld kan worden. De juiste presentatietechnieken zorgen ervoor dat de boodschap helder en krachtig overkomt, zodat je als een assertieve, ontwikkelingsgerichte en pro-actieve business partner naar voren kunt treden binnen je organisatie.

Ferocia biedt een masterclass boardroom presentation skills aan waarin finance professionals aan de slag kunnen om hun presentatievaardigheden te verbeteren. Deze masterclass kan op een centrale locatie in Nederland worden gevolgd, maar kan ook in-company worden geboekt.

Masterclass

In deze 2-daagse boardroom presentation skills masterclass ga je aan de slag met een theoretisch kader dat de basis vormt voor de verder praktijkgerichte training. Je krijgt praktische tips en inhoudelijke kennis over communicatie, welke meteen wordt toegepast in de eindpresentatie. Deze presentatie dient tevens als eindtoets.

Direct inschrijven Download brochure
Post bachelor Direct inschrijven Download brochure
Deze opleidingen worden aangeboden in samenwerking met:
De gegevens op een rijtje
Masterclass
  • Duur 2 dagen
  • Studiebelasting 2 á 4 uur per week (excl. bijeenkomst)
  • Studiekosten €900,- (BTW vrij)
  • Lesmateriaal kosten -
  • Arrangementskosten -
  • Totaal kosten excl. BTW €900,-
  • Totaal kosten incl. BTW €900,-
  • PE-uren 14 PE uren
Direct inschrijven Download brochure

Praktijkgerichte cursus presenteren voor finance professionals

In de huidige snelle maatschappij gaan veranderingen binnen bedrijven vele malen sneller dan bijvoorbeeld tien jaar geleden. Dit heeft ook effect op de informatiestromen binnen een bedrijf. Het efficiënt overbrengen van een boodschap wordt daarom steeds belangrijker. Aangezien men veelal geen tijd heeft om uitgebreide rapporten te lezen, dient de inhoud op een assertieve, professionele en effectieve manier te worden gepresenteerd. De juiste presentatievaardigheden zijn daarbij noodzakelijk.

Iedereen beschikt over presentatievaardigheden, maar deze zijn niet bij iedereen optimaal ontwikkeld. Het doel van de boardroom presentation skills masterclass is om uiteindelijk te kunnen optreden als een natuurlijke en 'onbewust bekwame' spreker, waardoor je op een goed niveau kunt communiceren en presenteren.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata en -locaties Docenten
Doelgroep
Masterclass De doelgroep van de boardroom presentation skills materclass bestaat uit finance professionals.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass Tijdens deze presentation skills training kun je rekenen op een mix van theorie en cases, met daarna praktijkgerichte oefeningen (presentaties) om het geleerde meteen in de praktijk te brengen. De toets bestaat uit een eindpresentatie. Ruim vóór de aanvang van de masterclass ontvang je hiervoor een opdrachtbeschrijving. Vervolgens krijg je tijdens de training handvatten, kennis en inzichten om de eindpresentatie optimaal aan te passen.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De boardroom presentation skills masterclass bestaat uit 2 bijeenkomsten die over een periode van ± 2 weken plaatsvinden. Verder kun je rekenen op 2 á 4 uur zelfstudie per week.
Post bachelor
Diploma
Masterclass

Na afronding van masterclass ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten / uren
Je ontvangt 14 PE punten.

Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Dag 1

Communicatie en presentatie

Dag 2

Presentatie in de boardroom

Post bachelor
Startdata en -locaties
Masterclass
15-06-2018 Atoomclub Utrecht
Post bachelor
Docenten
Stef Mol

Stef Mol is bedrijfseconoom, registeraccountant en Chief Financial Officer (CFO) met werk- en directie-ervaring bij accountantskantoren, banken en familiebedrijven. Hij werkt al vele jaren met interne en externe accountants, auditors, controllers, financial analysts en hun leidinggevenden. Juist deze experts helpt hij hun skills te verbeteren. Stefs kracht? Hij kan focus aanbrengen daar waar de meeste winst kan worden geboekt: een stevige, inhoudelijke boodschap goed over de bühne brengen. Stef helpt je het verschil te maken door pro-actief, assertief, en met een goede presentatie je rol in te vullen. 

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden

Erkend door de NBA

Ferocia is erkend door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) om PE punten te verstrekken. Met de masterclass boardroom presentation skills kun je dus je kennis binnen jouw vakgebied onderhouden en ontwikkelen, én PE punten noteren.

 

Getrainde docenten met veel praktijkervaring

De cursus / training presenteren voor finance professionals wordt gegeven door een zeer ervaren docent. Alle docenten van Ferocia beschikken over een ruime dosis praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn theorie om te zetten naar praktische toepassingen. Dit maakt de training erg interessant en applicabel, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan je persoonlijke ontwikkeling én aan het succes van je organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Copyright 2017 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon