x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Masterclass ethiek en integriteit

Een mogelijk scenario: er wordt iets van je gevraagd, in het belang van de organisatie, wat je ethische waarden en normen of zelfs de grenzen van de wet overschrijdt. Hoe ga je hier als finance professional mee om? Is er een goed en een fout? Moet er altijd volledig binnen de lijntjes worden gekleurd, of zijn uitzonderingen toegestaan? Zo ja, hoe ver kun je hier in gaan? Het in goede banen leiden van dit soort ethische dilemma's gaat hand in hand met gedegen leiderschap.

Je kennis en kwaliteiten op het gebied van leiderschap kun je verbeteren met de masterclass Ethiek & Integriteit van Ferocia. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van de eigenschappen die benodigd zijn om ethische kwesties op de juiste wijze te managen. Deze masterclass is in-company te boeken.

Masterclass

In de masterclass Ethiek & Integriteit ga je aan de slag met leiderschap in relatie tot ethisch en integer handelen, en de trends en ontwikkelingen op dit gebied. Tevens krijg je praktische handvatten die je in staat stellen om ethische kwesties vanuit verschillende standpunten en met enige nuance te bekijken, en je mening hierover goed te onderbouwen.

Direct inschrijven Download brochure
Post bachelor Direct inschrijven Download brochure
Deze opleidingen worden aangeboden in samenwerking met:
De gegevens op een rijtje
Masterclass
  • Duur 2 dagen
  • Studiebelasting 2 á 4 uur per week (excl. bijeenkomst)
  • Studiekosten €900,- (BTW vrij)
  • Lesmateriaal kosten -
  • Arrangementskosten -
  • Totaal kosten excl. BTW €900,-
  • Totaal kosten incl. BTW €900,-
  • PE-uren 14 PE uren
Direct inschrijven Download brochure

Ethisch en integer handelen in je organisatie

Veranderingen binnen bedrijven gaan tegenwoordig vele malen sneller dan pakweg twintig jaar geleden. Waar men voorheen vaak een heel leven lang bij één werkgever werkte, zijn werknemers vandaag de dag over het algemeen minder loyaal. Daarnaast heerst er een 24-uurs economie, zijn de eisen vanuit klanten een stuk hoger geworden en hebben we te maken gekregen met de crisis. Dit zijn allemaal zaken die invloed hebben op hoe met ethische kwesties wordt omgegaan binnen een organisatie. Hierdoor is het noodzakelijk dat je als finance professional over de juiste kwaliteiten beschikt om zelf ethisch en integer te handelen in je organisatie, maar ook te zorgen dat je collega's dit doen.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata en -locaties Docenten
Doelgroep
Masterclass De masterclass Ethiek & Integriteit is specifiek bedoeld voor finance professionals.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass Ferocia maakt gebruik van een mix van beproefde trainingsmaterialen en -methoden. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van gedegen cursusmateriaal. Op basis van relevante literatuur en diverse praktijkgerichte cases worden korte interactieve sessies gehouden. Daarnaast word je voorzien van tips & tops, en best-practices voor het maken van de juiste ethische afweging.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De masterclass Ethiek & Integriteit bestaat uit 2 bijeenkomsten die binnen een periode van ± 1 week plaatsvinden. Verder kun je rekenen op 2 á 4 uur zelfstudie per week.
Post bachelor
Diploma
Masterclass

Na afronding van masterclass Ethiek & Integriteit ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten / uren
Je ontvangt 14 PE punten.

Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Dag 1

Ethiek, integriteit en leiderschap

Dag 2

Jouw rol in ethische dilemma's en andere issues

Post bachelor
Startdata en -locaties
Masterclass
Informeer naar de in-company mogelijkheden
Post bachelor
Docenten
Stef Mol

Stef Mol

Stef Mol is registeraccountant, bedrijfseconoom en Chief Financial Officer (CFO) met directie- en werkervaring bij banken, familiebedrijven en accountantskantoren. Hij werkt al vele jaren met auditors, controllers, externe en interne accountants, financial analysts en hun leidinggevenden. Juist deze experts helpt hij hun skills te verbeteren, bijvoorbeeld door hen te laten excelleren als sparringpartner én partner in business door middel van het creëren van out-of the-box oplossingen. Stef helpt je het verschil te maken door assertief, pro-actief en met een goede presentatie je rol in te vullen.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden

Ferocia erkend door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Ferocia is erkend door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) om PE punten te verstrekken. Met de masterclass Ethiek & Integriteit kun je dus je kennis binnen jouw vakgebied onderhouden en ontwikkelen, en daarnaast ook PE punten noteren.

 

Docenten met veel kennis & praktijkervaring

Deze masterclass is specifiek bedoeld voor finance professionals en wordt gegeven door een zeer vakkundige docent. De docenten van Ferocia beschikken allemaal over ruime praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn theorie om te zetten naar praktische toepassingen die relevant zijn voor jou en je organisatie. Dit maakt de training erg interessant en applicabel, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan je persoonlijke ontwikkeling én uiteindelijk aan het succes van de complete organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven masterclass Direct inschrijven opleiding
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon