Onze leerprogramma’s

Wij onderscheiden ons met innovatieve leerprogramma’s voor auditors, controllers, risk officers en compliance officers, die erop gericht zijn organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun sturing en beheersing. Binnen onze leerprogramma’s is veel aandacht voor de verbinding met bestuur en management. Audit, control, risk management en compliance vormen immers geen doel op zich, maar zijn belangrijke instrumenten voor bestuurders en managers bij het sturen en beheersen van de organisatie en daarmee voor het realiseren van doelstellingen.

Wij bieden onze leerprogramma’s zowel open als incompany aan. Onze leerprogramma’s lopen uiteen van eendaagse trainingen tot meerjarige opleidingen. Een aantal van deze leerprogramma’s bieden we aan in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Avans+, het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland) en NBA Opleidingen. Samen staan we sterk en kunnen we de hoogste kwaliteit bieden!

 

Onze aanpak

Wij geloven sterk in de combinatie van online theoretische voorbereiding, (fysieke en virtuele) klassikale bijeenkomsten over de toepassing van de theorie in de praktijk en coaching bij de uitvoering in jouw eigen praktijk. Wij zorgen ervoor dat je na afloop van onze leerprogramma’s zelfstandig de opgedane kennis en vaardigheden kunt inzetten. Dit alles vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Ferocia is een door Cedeo erkende aanbieder. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor aanbieders van opleidingen in Nederland. Tijdens het meest recente door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek gaf 100% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met de dienst­verlening van Ferocia! Bij Ferocia bent u dus gegarandeerd van kwaliteit!

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hierdoor zijn zij in staat de theorie om te zetten naar de praktijk. Je kunt hierdoor de opgedane kennis en vaardigheden direct op je werk toepassen, waardoor een bijdrage wordt geleverd aan zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als aan het succes van je organisatie.

Meer weten? Bekijk dan ons aanbod aan open leerprogramma’s op het gebied van audit, en risk management. Op zoek naar een incompany leerprogramma op maat? Ook dan helpen we je graag verder! Neem contact met ons op en we doen je graag een vrijblijvend aanbod.

 

Waarom Ferocia?

  • Innovatieve open en incompany leerprogramma’s voor auditors, controllers, risk officers en complicance officers.
  • Cedeo-erkend, dus kwaliteit gegarandeerd!
  • Gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Onze docenten zijn niet voor niets allemaal als docent verbonden aan universiteiten en hogescholen!
  • Gerenommeerde partners, zoals Avans+ en het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland).

Wij werken onder andere samen met en voor:
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl