Masterclass Risicomanagement

Leer zelfstandig vanuit een professionele, integrale benadering te adviseren over risicomanagement. Na afloop van deze masterclass weet je draagvlak te creëren en kun je het advies vervolgens op een praktische wijze implementeren binnen complexe lijnorganisaties en/of projectomgevingen.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure

Veel organisaties zien de noodzaak van integraal risicodenken wel in, maar hebben moeite om risicomanagement echt onderdeel te laten uitmaken van het DNA van de organisatie. Hier komt jouw rol als controller, risk professional, compliance officer, auditor of kwaliteitsadviseur in beeld. Het is jouw taak en (mede) verantwoordelijkheid om risico’s en kansen te beoordelen en daar waar nodig maatregelen te treffen om de risico’s te beheersen en kansen te benutten. De Masterclass Risicomanagement biedt je hiervoor alle benodigde theoretische inzichten en praktische handvatten om een goede risk officer te worden!

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Resultaat Programma Startdata & -locaties Docenten Kosten Meer informatie
Doelgroep
Masterclass Je bent risicomanager, controller, compliance officer, kwaliteitsadviseur, auditor, lijnmanager of projectmanager. Je hebt vanuit jouw rol te maken met het bewaken van doelstellingen en de beheersing van risico’s. Jouw organisatie heeft behoefte haar risicomanagement op een effectieve en efficiënte manier in te richten en/of te optimaliseren.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass De masterclasses van Avans+ zijn praktijkgericht. Je werkt per masterclass individueel en in leerteams aan een opdracht binnen jouw eigen context. Gezamenlijk verdiepen jullie je theoretisch en praktijkgericht in een vakgebied. De samenstelling van een leerteam bepaal je zelf. Je leert door interactie met professionals uit andere disciplines, zoals finance, onderwijs en HR en uit diverse sectoren, zoals de zorg, de (commerciële) dienstverlening en de techniek. Je bouwt hiermee ook een breed netwerk op waar je in je verdere carrière profijt van hebt.

Per masterclass hebben we de lesvorm gekozen die het beste aansluit op de praktijk. We werken met een mix van activerende, praktijkgerichte (online) leeractiviteiten. Op ons online learning platform vindt kennisoverdracht en samenwerking plaats. Je krijgt individueel en gezamenlijk feedback en bereikt samen met onze experts de gewenste verdieping. Je rondt de masterclass af met een integrale beroepsprestatie binnen jouw organisatie. Zo bereik je meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling én voor je organisatie.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De masterclass Risicomanagement bestaat uit drie bijeenkomsten van ieder zes uur plus een e-learning van +/- 6 uur. Daarnaast besteed je ongeveer tachtig uur aan een mix van activerende, praktijkgerichte (online) leeractiviteiten.
Post bachelor
Resultaat
Masterclass

Na afronding van deze masterclass ben je in staat om vanuit een professionele, integrale benadering te adviseren over risicomanagement.

Je weet draagvlak te creëren en je kunt het advies op een praktische wijze implementeren binnen complexe lijnorganisaties en/of projectomgevingen.

Na het afronden van de Masterclass Risicomanagement ontvang je het certificaat Risicomanagement. Met dit certificaat heb je meteen een masterclass uit de masteropleiding Master in Controlling behaald. Het is mogelijk om later nog een masterclass of de hele masteropleiding Master in Controlling te volgen. Je integrale beroepsprestatie blijft maximaal vijf jaar geldig.

Indien je PE-plichtig bent ontvang je 80 PE-punten.

Post bachelor
Programma
Masterclass
Dag 1

van 14.00 - 21.00 uur

Dag 2

van 14.00 - 21.00 uur

Dag 3

van 14.00 - 21.00 uur

Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
06-03-2024 Breda
Post bachelor
Docenten
Xander Smit

Xander Smit is registercontroller met ruime ervaring in diverse functies. Hij werkt op interimbasis als business controller, riskmanager, compliance officer en als auditor. Daarnaast is Xander docent Integraal Risicomanagement, Controlling en Operational Auditing aan de Hogeschool van Avans+ en verzorgt hij regelmatig (maatwerk)trainingen over genoemde onderwerpen.

Kosten
Masterclass

€3.600,- opleidingskosten (vrij van btw)

€230,-    arrangementskosten (excl. btw)

€100,-    studiematerialen (excl. btw)

Post bachelor
Meer informatie
Masterclass

Meer informatie over deze cursus vind je in onze brochure.

Post bachelor
Deze Masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Edwin Voorwinde | Programmamanager @ Rabobank

"Mijn ervaringen met Mark Daamen van Ferocia zijn zonder meer positief. Taaie onderwerpen, zoals effectief bijsturen, maakt Mark op een praktische en eenvoudige wijze concreet. Gecombineerd met zijn enthousiasme raakt hij de deelnemers van de workshops. Daarnaast denkt Mark vanuit zijn achtergrond en praktijkervaring actief mee om ons continu te blijven verbeteren."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 

Cedeo-erkend

Ferocia is een door Cedeo erkende aanbieder. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor aanbieders van opleidingen in Nederland. Tijdens het meest recente door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek gaf 100% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met de dienstverlening van Ferocia! Bij Ferocia bent u dus gegarandeerd van kwaliteit!

Gerenommeerde partners

Ferocia biedt diverse opleidingen en trainingen aan in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Avans+ en het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland). Samen staan we sterk en kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden!

Gediplomeerde docenten

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hierdoor zijn zij in staat de theorie om te zetten naar de praktijk. Dit maakt onze opleidingen en trainingen interessant en toepasbaar, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan het succes van je organisatie.

Deze cursus iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl