Masterclass Soft Controls

Het gedrag van medewerkers heeft een grote invloed op de organisatie en de te behalen bedrijfsdoelen. Om "in control" te blijven, dient het management vat te krijgen op dit gedrag. Maar hoe kan dit worden bewerkstelligd? Soft controls zijn maatregelen die bijvoorbeeld van invloed zijn op loyaliteit, inspiratie, normen & waarden en motivatie van medewerkers. Door soft controls adequaat te integreren in de organisatie, en tevens te controleren / beoordelen, kunnen deze bijdragen aan het beheersen van bedrijfsprocessen en het behalen van doelstellingen.

Ferocia verzorgt een vierdaagse masterclass waarin de basis van cultuur- & gedragsonderzoek in een organisatie wordt behandeld. De masterclass kan in-company worden geboekt.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure

Soft controls en hard controls in evenwicht

Procedures en richtlijnen, oftewel hard controls, zijn veelal onmisbaar in een succesvolle organisatie. Wanneer mensen in de organisatie ongewenst gedrag vertonen en niet goed omgaan met deze regels, dan is het aanscherpen van de regelgeving niet altijd de beste oplossing. Het is in de meeste gevallen efficiënter om middels soft controls het gedrag en de soft skills van de medewerkers in kaart te brengen en de juiste richting op te sturen. De vaardigheden en kennis die hiervoor benodigd zijn, kun je opdoen in de masterclass.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Diploma Dagindeling Startdata & -locaties Docenten Kosten
Doelgroep
Masterclass De doelgroep van de Soft Controls training is zeer breed. Zo is de masterclass van meerwaarde voor elke professional die basiskennis en -ervaring wil opdoen op het gebied van het onderzoeken en auditen van soft controls en gedrag. De training is dus geschikt voor bijvoorbeeld auditors, controllers, toezichthouders en onderzoekers.
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass De soft controls audit masterclass bestaat uit een theoretisch kader dat meteen in de praktijk wordt gebracht middels praktische oefeningen. De vierdaagse training kan flexibel worden ingevuld aan de hand van de behoeften van de deelnemers. Wanneer er behoefte is aan verdieping van een bepaald onderdeel, dan is dit dus mogelijk.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass Wanneer je kiest voor de masterclass Soft Controls, dan kun je rekening houden met 4 bijeenkomsten, verdeeld over ongeveer 2 maanden. Tevens dien je 2 tot 4 uur per week aan zelfstudie te besteden.
Post bachelor
Diploma
Masterclass

Na afronding van de masterclass Soft Controls ontvang je een bewijs van deelname.

PE punten / uren
Je ontvangt 28 PE punten.

Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Dag 1

09.00 - 16.00 uur. Introductie en het onderzoeken van cultuur en gedrag

Dag 2

09.00 - 16.00 uur. Draagvlak en het onderzoeken van cultuur en gedrag

Dag 3

09.00 - 16.00 uur. Draagvlak en het onderzoeken van cultuur en gedrag

Dag 4

09.00 - 16.00 uur. Rapporteren

Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
Datum volgt Utrecht.
Post bachelor
Docenten
Mark Daamen

Mark Daamen

Mark Daamen is ondernemer die tevens als kerndocent verbonden is aan Avans+ Hogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Hij verzorgt onder andere de masterclass soft controls en weet theoretische inzichten moeiteloos om te zetten in praktische toepassingen. Door zijn ruime praktijkervaring kan hij leidinggevenden en professionals helpen om niet alleen meer uit zichzelf te halen, maar leert hij hen ook hoe ze hun team en organisatie effectiever en efficiënter kunnen maken.

Kosten
Masterclass

€ 1600 (BTW vrij)

Post bachelor
Deze Masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Edith de Groot | Sr. Adviseur Risico- en Procescontrol @ Eigen Haard

"Soft Controls waren voor mij erg lastig, omdat ik houd van concreet en meetbaar. Deze opleiding heeft mij geleerd voorbij het meetbare en zichtbare te kijken: Waar komt het zichtbare gedrag van mensen vandaan? Ik heb middelen aangereikt gekregen om knelpunten door menselijk handelen te detecteren en te analyseren. Daarnaast heb ik nog meer kennis van mijzelf gekregen; Waarom reageer ik zoals ik reageer en wat doet dat met een ander? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn boodschap overbreng en mijn doel bereik? Een inspirerende opleiding met praktische toepassingsmogelijkheden."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Elsbeth Huijzer | Medewerker Interne Audit @ Haag Wonen

"Leerzaam, inspirerend en een goede link met de praktijk - De Soft Controls cursus bestaat uit 4 lesdagen, deze tijd heb je nodig om je echt bewust te worden van de aanwezigheid van soft controls en de invloed die je hierop uit kunt oefenen. Tijdens de studie leer je meer over het gedrag dat zichtbaar is, maar ook over alle onzichtbare factoren die invloed op gedrag hebben. Er is tijdens de studie veel ruimte voor het bespreken van praktijksituaties. De lessen worden gegeven door een fijne docent en qua studiebelasting is het goed te doen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 

Ervaren en gekwalificeerde docenten / trainers

De masterclass wordt gegeven door docenten met ruime ervaring en kennis op het gebied van soft skills en soft controls. Door theoretische inzichten om te zetten naar de praktijk, worden de bijeenkomsten effectief en efficiënt ingevuld, met als resultaat een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling en een bijdrage aan het succes van je organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl