Training Auditmethodiek

Leer in vier bijeenkomsten zelfstandig een auditontwerp op te stellen!

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure

De operational auditor heeft als taak het bestuur en het management (aanvullende) zekerheid te geven over de wijze waarop de risico’s, die realisatie van de organisatiedoelstellingen bedreigen, worden beheerst. Mocht deze risicobeheersing onvoldoende blijken, dan dient de operational auditor het bestuur en het management hierover te informeren en te adviseren. Hiermee levert de operational auditor een belangrijk bijdrage aan het lerend vermogen van de organisatie.

De laatste jaren is de aandacht voor goed functionerende risicobeheersing- en controlesystemen sterk gegroeid. Aangewakkerd door de vele schandalen wordt meer dan ooit gelet op de mate waarin organisaties ‘in control’ zijn. De rol van de operational auditor wordt dan ook steeds belangrijker.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Resultaat Programma Startdata & locaties Docenten Kosten Meer informatie
Doelgroep
Training Je bent werkzaam als (operational, IT- of financial) auditor, accountant, controller, risk officer, compliance officer, medewerker AO/IC, kwaliteitsmedewerker of proceseigenaar en van jou wordt verwacht een oordeel te kunnen vormen of te kunnen adviseren over de kwaliteit van risicobeheersing binnen jouw organisatie. Je wenst in korte tijd de basisbeginselen van operational auditing te doorgronden en in de praktijk toe te kunnen passen.
Post bachelor
Werkvorm
Training In deze training werken we met innovatieve e-learnings, cases, rollenspellen en praktijkopdrachten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Daarnaast deel je tijdens de bijeenkomsten jouw ervaringen met mededeelnemers die werkzaam zijn bij andere bedrijven. Door het interactieve karakter van de training ontstaat een sterk lerend effect. Je kunt de bijeenkomsten van deze training via onze mixed classrooms zowel fysiek als digitaal bijwonen.
Post bachelor
Studiebelasting
Training De training bestaat uit vier bijeenkomsten en een e-learning. De voorbereiding bedraagt ongeveer een tot twee uur per bijeenkomst.
Post bachelor
Resultaat
Training

Na afloop van de training is de deelnemer in staat:

• operational auditing als concept te duiden;

• het belang van operational auditing toe te lichten; en

• een auditontwerp (inclusief normenkader) voor audits binnen de eigen organisatie te ontwikkelen.

Je bent na afloop van de training in staat zelfstandig een auditontwerp op te stellen.

Post bachelor
Programma
Training
Dag 1

07-10-2024 | 09.00 - 12.00 uur | Introductie

Dag 2

07-10-2024 | 13.00 - 16.00 uur | Corporate governance

Dag 3

14-10-2024 | 09.00 - 12.00 uur | Auditmethodiek

Dag 4

14-10-2024 | 13.00 - 16.00 uur | Auditmethodiek

Post bachelor
Startdata & locaties
Training
07-10-2024 Utrecht
Post bachelor
Docenten
Karin van der Lelij

Karin van der Lelij is partner bij Ferocia Opleiding & Training. Zij ontwikkelt opleidingsprogramma’s en is daarnaast werkzaam als trainer, docent en adviseur op het gebied van veranderprocessen, vaardigheden, controlling, auditing en risicomanagement. Karin is afgestudeerd bedrijfseconoom, register controller en black belt Lean Six Sigma. In haar carrière heeft zij gewerkt als leidinggevende, programmamanager, projectleider, auditor, senior riskmanager, business controller en concern controller. Daarnaast heeft ze diverse adviseursfuncties ingevuld.

Kosten
Training

€ 1.395,- (vrij van btw)

Post bachelor
Meer informatie
Training

Neem contact op met Ferocia voor meer informatie over deze cursus: info@ferocia.nl of rechtstreeks bij de docent: Karin van der Lelij, Partner Ferocia, 06-38377474

Post bachelor
Deze training iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Ankie Eeken | Internal Auditor @ Iepse de Bruggen

"De cursus Operational auditing heeft mij, als zij-instromer in het internal audit vakgebied, enorm geholpen in korte tijd de belangrijkste fundamenten van het vak eigen te maken en deze te vertalen naar mijn eigen organisatie en praktijk. Van bijzondere waarde vond ik de interactie met senior medecursisten uit andere sectoren en met verschillende achtergronden. De hoofddocent, die zowel didactisch als inhoudelijk sterk onderlegd is en jarenlange praktijkervaring combineert met kennisoverdracht, biedt volop ruimte voor discussie, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van zelf ingebrachte casussen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 

Cedeo-erkend

Ferocia is een door Cedeo erkende aanbieder. De Cedeo-erkenning geldt als hét keurmerk voor aanbieders van opleidingen in Nederland. Tijdens het meest recente door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek gaf 100% van de klanten aan zeer tevreden te zijn met de dienstverlening van Ferocia! Bij Ferocia bent u dus gegarandeerd van kwaliteit!

Gerenommeerde partners

Ferocia biedt diverse opleidingen en trainingen aan in samenwerking met gerenommeerde partners, zoals Avans+ en het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland). Samen staan we sterk en kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden!

Gediplomeerde docenten

Onze opleidingen en trainingen worden verzorgd door gediplomeerde docenten die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Hierdoor zijn zij in staat de theorie om te zetten naar de praktijk. Dit maakt onze opleidingen en trainingen interessant en toepasbaar, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan het succes van je organisatie.

Deze cursus iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl