x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Over ons

Ferocia helpt organisaties bij het realiseren van veranderingen. Dat doen we door te onderzoeken op welk niveau veranderingen dienen plaats te vinden. Het grote voordeel hiervan is dat je niet met symptomen aan de slag gaat, maar de oorzaak van het probleem daadwerkelijk aanpakt.

We maken verbinding tussen de verschillende lagen in de organisatie en kijken naar de echte vraag achter de vraag. Niet omdat we dat moeten weten, maar omdat we onze opdrachtgevers dan echt kunnen helpen met hun vraagstuk.

Over Ferocia

Ferocia is een gespecialiseerd adviesbureau dat organisaties, zowel profit als non-profit, ondersteunt. Wij helpen organisaties bij het vinden en creëren van waarde. We richten ons daarbij op de terreinen waar onze meeste ervaring ligt:

Ferocia voert adviestrajecten uit, biedt interim oplossingen aan en ondersteunt bij strategische veranderingen. Dit doen we door het geven van opleidingen en trainingen en het verstrekken van waardevol advies, afgestemd op jouw situatie of jouw organisatie. Daarnaast leveren we een bijdrage aan zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van jou en/of je medewerkers.

Onze specialisten

Onze eigen interim professionals worden intensief opgeleid en begeleid. Door coaching on the job, training en individuele ontwikkelprogramma's zijn zij in staat jouw organisatie en jezelf in korte tijd verder te brengen. Ze leveren capaciteit en zijn super flexibel. Dat wil zeggen, 4,5 dag in de week. Op vrijdagmiddag zitten onze professionals namelijk in de schoolbanken en delen ze jouw businesscase met elkaar... alles voor een beter resultaat.

Kenmerkend voor al onze professionals zijn de eigenschappen:

  • Ambitieus
  • Gedreven
  • Initiërend
  • Leergierig
  • Eerlijk en sociaal

Maak ook eens kennis met onze partners. Dit team vormt het hart van de organisatie en allen zijn eveneens actief als specialist voor uiteenlopende opdrachtgevers.  

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over Ferocia? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
Waarom Ferocia
Erkende kwaliteit NBA erkenning IIA
Aangesloten bij Avans Rijksuniversiteit Groningen
Kwalitatief hoogwaardige interim professionals Een persoonlijke benadering Kostenefficiënt traject met aantoonbaar resultaat Toegevoegde waarde aan jouw organisatie Één loket waar je terecht kunt met vragen
Jaarlijks helpen wij ruim 1000 medewerkers binnen tientallen organisaties beter presteren.
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon