Mark Daamen LinkedIn-profiel
Mark begeleidt auditors, controllers en risk officers in hun professionele ontwikkeling, waarbij hij het van groot belang acht dat deze professionals in verbinding staan met het management. Hierin ligt ook zijn kracht, hij weet als geen ander actoren binnen organisaties samen te brengen. Hij doceert over onderwerpen als auditing, control en risk management aan verschillende universiteiten en hogescholen, ontwikkelt incompany opleidingen en traingen, en ontzorgt opdrachtgevers bij het vinden van passende interim-professionals.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Björn Walrave LinkedIn-profiel
Björn is een gepassioneerde audit-, risk-, en complianceprofessional met ruime ervaring. Daarnaast is hij docent internal en operational auditing aan verschillende universiteiten en hogescholen, auteur van diverse aan audit gerelateerde artikelen en hoofdredacteur van Audit Magazine. Zijn kracht ligt in het kunnen vertalen van de theorie naar de vaak weerbarstige praktijk. Hierbij weet hij door gezamenlijke belangen te vinden en te benoemen professionals met elkaar in verbinding te brengen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Karin van der Lelij LinkedIn-profiel
Karin heeft zich gedurende haar loopbaan gespecialiseerd in het opleiden, coachen en adviseren van auditors, controllers en risk officers. Haar kracht ligt zowel in het samen met klanten ontwikkelen van leerprogramma’s als het matchen van opdrachtgevers en interim-professionals. Wat haar drijft is de uiteindelijke bijdrage die ze levert aan haar klanten bij de verwezenlijking van hun strategie en de realisatie van hun doelstellingen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Terri Stuijfbergen-Beens LinkedIn-profiel
Ontmoet Terri, een veelzijdige en ervaren professional in het domein van HR en recruitment. Met een indrukwekkend carrièrepad dat verschillende sectoren en verantwoordelijkheden omvat, is Terri iemand die bewezen heeft succesvol te zijn in het aantrekken van talent en het bouwen van sterke teams.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Anne-Fleur Arendsen
Anne-Fleur is binnen Ferocia verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Daarnaast biedt ze ondersteuning bij de ontwikkeling van leerproducten en het onderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers, deelnemers als interimmers. Anne-Fleur wordt gedreven door tevreden klanten en krijgt energie van optimaal functionerende interne processen en feilloos lopende leerprogramma's.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Stel je vraag
1-op-1 gesprek
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl