Mark Daamen LinkedIn-profiel
Mark begeleidt auditors, controllers en risk officers in hun professionele ontwikkeling, waarbij hij het van groot belang acht dat deze professionals in verbinding staan met het management. Hierin ligt ook zijn kracht, hij weet als geen ander actoren binnen organisaties samen te brengen. Hij doceert over onderwerpen als auditing, control en risk management aan verschillende universiteiten en hogescholen, ontwikkelt incompany opleidingen en traingen, en ontzorgt opdrachtgevers bij het vinden van passende interim-professionals.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Karin van der Lelij LinkedIn-profiel
Karin heeft zich gedurende haar loopbaan gespecialiseerd in het opleiden, coachen en adviseren van auditors, controllers en risk officers. Haar kracht ligt zowel in het samen met klanten ontwikkelen van leerprogramma’s als het matchen van opdrachtgevers en interim-professionals. Wat haar drijft is de uiteindelijke bijdrage die ze levert aan haar klanten bij de verwezenlijking van hun strategie en de realisatie van hun doelstellingen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Björn Walrave LinkedIn-profiel
Björn is een gepassioneerde audit-, risk-, en complianceprofessional met ruime ervaring. Daarnaast is hij docent internal en operational auditing aan verschillende universiteiten en hogescholen, auteur van diverse aan audit gerelateerde artikelen en hoofdredacteur van Audit Magazine. Zijn kracht ligt in het kunnen vertalen van de theorie naar de vaak weerbarstige praktijk. Hierbij weet hij door gezamenlijke belangen te vinden en te benoemen professionals met elkaar in verbinding te brengen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Anne-Fleur Arendsen
Anne-Fleur is binnen Ferocia verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Daarnaast biedt ze ondersteuning bij de ontwikkeling van leerproducten en het onderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers, deelnemers als interimmers. Anne-Fleur wordt gedreven door tevreden klanten en krijgt energie van optimaal functionerende interne processen en feilloos lopende leerprogramma's.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Kim Faas
Na jaren een ondersteunende rol binnen de financiële wereld te hebben vervuld, ben ik sinds april 2019 werkzaam op backoffice bij Ferocia. Naast de het verzorgen van de screeningen heb ik veel contact met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers, voor opleidingen hou ik ons portal up-to-date en zorg dat de trainingen vlot verlopen. Binnen Ferocia voel ik me als een vis in het water vanwege de diversiteit en de enthousiaste en gedreven mensen met wie ik werk.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Leonie Commandeur
Als alles tot in de puntjes geregeld is, daar word ik blij van. Dit is de reden dat ik mij graag bezighoud met de interne bedrijfsvoering en ondersteuning. Of het nu gaat om het maken van een digitale omgeving en roosters met betrekking tot de opleidingsprogramma’s, het opmaken en onderhouden van de website of organisatorische zaken. Met name de korte lijnen, de diversiteit van het werk en de ondernemende cultuur van het bedrijf, maken het werken binnen Ferocia voor mij zo leuk. Naast Ferocia ben ik ook werkzaam voor Nieuwkans, een andere entiteit binnen de Ferocia Groep.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Alisina Nawabi LinkedIn-profiel
Alisina is de verbindende factor tussen de opdrachtgever en de interim-professional. Zijn drijfveer is de persoon achter de naam leren kennen om zo een langdurige relatie op te kunnen bouwen. Hij legt verbindingen, kijkt samen naar mogelijke kansen en onderhoudt de relatie. Daarnaast is hij als coördinator marketing & communicatie medeverantwoordelijk voor de communicatie-uitingen van Ferocia.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Stel je vraag
1-op-1 gesprek
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl