Mark Daamen LinkedIn-profiel
Mark begeleidt auditors, controllers en risk officers in hun professionele ontwikkeling, waarbij hij het van groot belang acht dat deze professionals in verbinding staan met het management. Hierin ligt ook zijn kracht, hij weet als geen ander actoren binnen organisaties samen te brengen. Hij doceert over onderwerpen als auditing, control en risk management aan verschillende universiteiten en hogescholen, ontwikkelt incompany opleidingen en traingen, en ontzorgt opdrachtgevers bij het vinden van passende interim-professionals.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Björn Walrave LinkedIn-profiel
Björn is een gepassioneerde audit-, risk-, en complianceprofessional met ruime ervaring. Daarnaast is hij docent internal en operational auditing aan verschillende universiteiten en hogescholen, auteur van diverse aan audit gerelateerde artikelen en hoofdredacteur van Audit Magazine. Zijn kracht ligt in het kunnen vertalen van de theorie naar de vaak weerbarstige praktijk. Hierbij weet hij door gezamenlijke belangen te vinden en te benoemen professionals met elkaar in verbinding te brengen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Karin van der Lelij LinkedIn-profiel
Karin heeft zich gedurende haar loopbaan gespecialiseerd in het opleiden, coachen en adviseren van auditors, controllers en risk officers. Haar kracht ligt zowel in het samen met klanten ontwikkelen van leerprogramma’s als het matchen van opdrachtgevers en interim-professionals. Wat haar drijft is de uiteindelijke bijdrage die ze levert aan haar klanten bij de verwezenlijking van hun strategie en de realisatie van hun doelstellingen.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Esther Huijser LinkedIn-profiel
Maak kennis met Esther, een gepassioneerde en daadkrachtige consultant met uitgebreide expertise op het gebied van risk management, operational auditing, security en integriteit. Haar vermogen om op strategisch niveau te denken maakt haar een waardevolle gesprekspartner, terwijl ze zich met haar tactische en operationele vaardigheden echt weet te onderscheiden. Met een veelzijdige achtergrond in zowel private als publieke sectoren, heeft Esther waardevolle ervaring opgedaan in diverse functies en projecten. Haar voorkeur gaat uit naar een integrale benadering van complexe risicovraagstukken. Ze houdt van samenwerking met professionals uit diverse disciplines en achtergronden. Esther krijgt energie van verandering, transitie en verbetering. Ze heeft een natuurlijk talent voor het verbinden van mensen en het behalen van resultaten, wat haar in staat stelt veranderingen teweeg te brengen. Haar kernwaarden zijn gebaseerd op samenwerking, heldere communicatie en integer handelen. Naast haar consultancywerk is Esther ook bestuurslid van het Genootschap voor Risicomanagement, waarmee ze haar betrokkenheid bij het vakgebied toont.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Terri Stuijfbergen-Beens LinkedIn-profiel
Ontmoet Terri, een veelzijdige en ervaren professional in het domein van HR en recruitment. Met een indrukwekkend carrièrepad dat verschillende sectoren en verantwoordelijkheden omvat, is Terri iemand die bewezen heeft succesvol te zijn in het aantrekken van talent en het bouwen van sterke teams.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Anne-Fleur Arendsen
Anne-Fleur is binnen Ferocia verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Daarnaast biedt ze ondersteuning bij de ontwikkeling van leerproducten en het onderhouden van contacten met zowel opdrachtgevers, deelnemers als interimmers. Anne-Fleur wordt gedreven door tevreden klanten en krijgt energie van optimaal functionerende interne processen en feilloos lopende leerprogramma's.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Kim Faas
Na jaren een ondersteunende rol binnen de financiële wereld te hebben vervuld, ben ik sinds april 2019 werkzaam op backoffice bij Ferocia. Naast de het verzorgen van de screeningen heb ik veel contact met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers, voor opleidingen hou ik ons portal up-to-date en zorg dat de trainingen vlot verlopen. Binnen Ferocia voel ik me als een vis in het water vanwege de diversiteit en de enthousiaste en gedreven mensen met wie ik werk.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Stel je vraag
1-op-1 gesprek
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl