Post Bachelor Opleiding Operational Auditing

In de 15-daagse Post bachelor Operational Auditing opleiding worden de grondslagen en toepassing van Operational Auditing behandeld. Je gaat aan de slag theorie om te zetten naar de praktijk door middel van uitdagende cases. Na afloop ben je in staat om een operational audit uit te voeren en kun je het management op gedegen wijze informeren en adviseren op het gebied van risicobeheersing.

Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met:
Direct inschrijven
Download brochure

Operational audit: ook nuttig voor jouw organisatie

Tijdens een operational audit wordt onder andere gekeken naar de aansturing, inrichting en kwaliteit van diverse systemen binnen de organisatie. Hierbij valt te denken aan communicatie-, informatie en controlesystemen. Risico's dienen in kaart te zijn gebracht en er dienen voldoende beheersmaatregelen te zijn getroffen. Het is de taak van de operational auditor om gedegen onderzoek te doen binnen de organisatie, bijvoorbeeld in dossiers of door middel van interviews, zodat er aan het management kan worden gerapporteerd in hoeverre de bovengenoemde zaken op orde zijn.

Praktische informatie
Doelgroep Werkvorm Studiebelasting Dagindeling Startdata & -locaties Docenten Kosten
Doelgroep
Masterclass Wanneer je al werkzaam bent als bijvoorbeeld auditor, processpecialist, kwaliteitsbewaker, controller of accountant, en je graag de benodigde kennis en vaardigheden wil opdoen om operational audits te kunnen uitvoeren en het management op professionele wijze te kunnen adviseren, dan is de Post bachelor geschikt voor je
Post bachelor
Werkvorm
Masterclass De Post bachelor Operational Auditing opleiding bestaat uit twee delen welke beiden worden afgesloten met een examen. In de lessen wordt o.a. een auditontwerp gemaakt en er wordt ook gewerkt aan rapportagevaardigheden. De groep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 16 professionals uit diverse branches, waardoor er een synergetisch effect ontstaat.
Post bachelor
Studiebelasting
Masterclass De Post bachelor Operational Auditor opleiding bestaat uit 13 bijeenkomsten en 2 examendagen, die over een periode van ± 9 maanden plaatsvinden. Verder kun je rekenen op 4 tot 8 uur zelfstudie per week.
Post bachelor
Dagindeling
Masterclass
Post bachelor
Startdata & -locaties
Masterclass
8-4-2021 Utrecht Breda Apeldoorn
Post bachelor
Docenten
Mark Daamen

Mijn kracht ligt op het creëren van verbinding en samenhang tussen sturen en beheersen. Ik begeleid auditors, controllers en risicomanagers in hun professionele ontwikkeling vanuit een sterke verbinding en samenhang met het management. Dit doe ik onder andere door het verzorgen van diverse opleidingen en trainingen aan universiteiten en hogescholen. Daarbij ontwikkel ik samen met onze klanten diverse maatwerk in-company opleidingen, van 1 daagse masterclasses tot 3 jarige geaccrediteerde postbachelor opleidingen. Tevens ontzorg ik opdrachtgevers bij het vinden van een passende interim professional.

 

Björn Walrave

Ik ben een gepassioneerde audit-, risk-, en complianceprofessional met ruime ervaring. Daarnaast docent internal en operational auditing aan verschillende universiteiten en hogescholen, auteur van diverse aan audit gerelateerde artikelen en hoofdredacteur van Audit Magazine. Binnen Ferocia ben ik onder meer verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van diverse leerprogramma's, gericht op controllers, risk officers en internal auditors. 

Kosten
Masterclass

Studiekosten €6050,- (BTW vrij)

Lesmateriaal kosten €120,- (excl. 9% BTW)

Arrangementskosten €750,- (excl. 21% BTW

Post bachelor
Deze Masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Direct inschrijven Stap 1 / 3
Kies opleidingstype
Kies datum + locatie
Volgende
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Vorige Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Inschrijving verzenden
Brochure aanvragen Geheel vrijblijvend in je mailbox
Jouw gegevens
Verzenden
Klanten over ons
Ali Özyürek - Sr. Adviseur Bedrijfsvoering & Auditor, Openbaar Ministerie

"Tijdens en na de audits merkte ik al snel dat ik iets miste om effectief en efficiënt te handelen, zowel op het gebied van de audit als op het gebied van het rapporteren. Ik concludeerde dat ik dat gemis slechts met een degelijke opleiding kon compenseren. Ik begon aan de opleiding met een aantal enthousiaste medecursisten en een ervaren docent die op een leuke manier de informatie overdraagt. Met name de methodiek en de aandacht voor de rol van de (top) manager zijn zaken die mij hebben geholpen om mijn werk nu nog beter uit te voeren. Met dank aan Avans+ en de docenten van Ferocia (Mark Daamen)."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 

Gedegen onderwijspartners zoals Avans+

Ferocia biedt de Operational Auditor opleiding aan in samenwerking met Avans+. Dit opleidingsinstituut is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Gezondheid. Avans+ werkt zelf ook samen met vooraanstaande onderwijspartners in zowel binnen- als buitenland. Bijvoorbeeld partners zoals Ferocia, maar ook Universiteiten en Hogescholen. De Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) zorgt voor de kwaliteitsmonitoring van de opleidingen.

Erkend door de IIA

Ferocia is erkend door het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) om PE punten te verstrekken. Met onze opleidingen en bassiscursus kun je dus je kennis binnen jouw vakgebied onderhouden en ontwikkelen.

    

Gediplomeerde trainers/docenten met veel ervaring

De opleiding tot operational auditor wordt gegeven door docenten met extensieve kennis in dit vakgebied. Tevens beschikken de docenten over ruime praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn theorie om te zetten naar praktische toepassingen. Dit maakt de opleiding / bassiscursus interessant en applicabel, waardoor er een bijdrage wordt geleverd aan je persoonlijke ontwikkeling én aan het succes van je organisatie.

Deze masterclass iets voor jou? Twijfel dan niet langer en schrijf je nu in!
Direct inschrijven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl