x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Nooit te laat om iets te leren

Na heel wat jaren als manager in de facilitaire wereld en een aantal jaren als adviseur bedrijfsvoering ben ik sinds juli 2016 als auditor bij een onderdeel van het Openbaar Minsterie werkzaam.

Direct na mijn start als auditor viel ik terug op mijn ervaringen met de modellen INK & ISO om daarmee (performance) audit te gaan uitvoeren. Tijdens de audits en daarna merkte ik al snel dat ik iets miste om effectief en efficient te handelen, zowel op het gebied van de audit als op het gebied van het rapporteren.  Ik concludeerde dat ik dat gemis slechts met een degelijke opleiding compenseren. Tijdens de zoektocht naar een geschikte opleiding kwam ik op het internet op de site van AvansPlus terecht en zag daar de opleiding Operational Auditing staan. Met instemming van mijn werkgever ben ik in januari 2017 daarmee gestart.

Met een beetje spanning begon ik aan de opleiding met een aantal enthousiaste mede-cursisten en een ervaren docent die op een leuke manier de informatie overdraagt.

Al tijdens de eerste les ontving ik informatie die ik de volgende dag in de praktijk kon toepassen, dus toch een goede keuze gemaakt! Uiteraard was ik ook terughoudend over het vervolg van de opleiding, is de volgende les dan wel bruikbaar, vroeg ik mij af? Het leek in het vervolg allemaal toeval dat ik op het werk bezig was met een onderwerp en dat ik tijdens de les informatie ontving die ik grotendeels goed kon gebruiken. Met name de methodiek en de aandacht voor de rol van de (top) manager zijn zaken die mij helpen om mijn werk nu nog beter uit te voeren.

Met dank aan Avans+ en de docenten van Ferocia (Mark Daamen). 

Ali Özyürek
Sr. Adviseur bedrijfsvoering
Auditor
 
Openbaar Ministerie
 

Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon