Lisanne van den Broek

"Cursus Operational Auditing: Om me het vakgebied van internal audit meer eigen te maken was ik opzoek naar een korte cursus om een goede basis te leggen. In de 4-daagse training komt veel aan bod; de basis van operational auditing, methodiek en gespreksvaardigheden. Een mooie mix die alle aspecten raakt, met voldoende diepgang. De docenten zijn enthousiast, open en toegankelijk. Zij stellen goede vragen en er wordt gewerkt met opdrachten en zelf ingebrachte casussen. Ik zou deze cursus zeker aanraden aan zowel startende als meer ervaren auditoren, er valt voor eenieder veel uit te halen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Rosmarijn Morren

"Cursus Operational Auditing: Een zeer interactieve cursus met hele goede vakbekwame docenten die ontzettend veel praktijkervaring hebben opgenomen. Je wordt door deze docenten meegenomen door alle aspecten waaraan een operational audit moet voldoen. Daarnaast wordt er ook de tijd genomen voor interview en persoonlijke vaardigheden. Door het interactief te maken toetsen de docenten doorlopend de kennis die je hebt opgedaan. Alle deelnemers worden hierbij betrokken. Je leert dus ook van elkaar. Als ondersteuning is er een goede e-learning die je doet als voorbereiding voor 2 lesdagen. De docenten geven ook heel veel praktische handvatten mee. Kortom een hele goede cursus die ik zeker aan kan aanbevelen!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Michael Vincent

"De benadering van Ferocia is professioneel zakelijk, maar wel met een persoonlijk karakter. Mark en Björn begeleiden je van A tot Z naar een (sollicitatie)gesprek toe, waarbij de tijd wordt genomen en waarin je ook de ruimte krijgt om vragen te stellen en advies te vragen. Dat alles in een open en eerlijke communicatie, zonder het idee te krijgen dat tijd kostbaar is."

Geleverde meerwaarde: Interim 
Dilmá Brito | Internal auditor @ Woonbron

"De training Agile Auditing van Ferocia heeft ons zeer geholpen inzicht te krijgen in hoe we onze auditplanning vanuit het Agile gedachtegoed kunnen inrichten en uitvoeren. We hebben het geleerde direct in de praktijk gebracht. De eerste reacties van de stakeholders zijn zeer positief!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Nicole Leijen | HR business partner @ Circet

"Een aantal medewerkers had de behoefte zich verder te ontwikkelen in diverse vaardigheden als aanvulling op hun inhoudelijke kennis. In onze branche zijn echter geen opleidingen die zich hierop richten. Daarom creëerden we samen met Ferocia een opleiding: de post hbo-opleiding Telecom Business & Management. Zowel tijdens het voortraject als bij het faciliteren van de opleiding ervaar ik Ferocia als een zeer professionele organisatie die haar zaakjes goed op orde heeft. Kenmerkend voor hen is de drive om de allerbeste kwaliteit te willen leveren. Ze gaan niet voor half werk. Dat merk je aan de kwaliteit van de docenten die ze in zetten, maar ook aan de feedback die ze telkens opvragen en daadwerkelijk meenemen in de ontwikkeling van het programma. Ze zijn in staat te kijken naar hoe iets wel kan en bewegen snel en flexibel mee met de ontwikkelingen in de markt en de maatschappij. Het persoonlijke contact met de verschillende medewerkers van Ferocia is bijzonder prettig. Ferocia zet net dat stapje extra wat ik als klant enorm waardeer. Kortom, wat mij betreft weet je met Ferocia dat het goed zit!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Daniël​ Alfrink | Manager Carrières, HR en Academy @ Kasparov

"Met Ferocia als opleidingspartner werken wij aan de professionals van morgen. De driejarige, geaccrediteerde opleiding tot Business Controller en de doorlopende, populaire BI Masterclasses vormen het huidige fundament van de Academy van Kasparov Finance & BI. Met een praktijkgerichte aanpak, altijd actuele modules, de kritische evaluaties en met docenten die hun vak verstaan, zijn wij met Ferocia in staat ambitieuze professionals aan ons te binden en te ontwikkelen op inhoud en vaardigheden. Daarnaast sluiten onze opleidingen goed aan op een aanvullende Master of de Register Controllersopleiding."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Ankie Eeken | Internal Auditor @ Iepse de Bruggen

"De cursus Operational auditing heeft mij, als zij-instromer in het internal audit vakgebied, enorm geholpen in korte tijd de belangrijkste fundamenten van het vak eigen te maken en deze te vertalen naar mijn eigen organisatie en praktijk. Van bijzondere waarde vond ik de interactie met senior medecursisten uit andere sectoren en met verschillende achtergronden. De hoofddocent, die zowel didactisch als inhoudelijk sterk onderlegd is en jarenlange praktijkervaring combineert met kennisoverdracht, biedt volop ruimte voor discussie, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van zelf ingebrachte casussen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Joost Diderich | Manager Business Process Improvement TwinScan Factory @ ASML

"Ferocia heeft voor ons een training Microsoft Power BI verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials die als opdracht hebben Power BI te gebruiken voor de introductie van centrale kennisdeling en dashboarding binnen alle lagen van de TwinScan Fabriek. We waren heel blij met en tevreden over trainer Frank! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen in de fabriek. Een absolute aanrader!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Er zijn nog 12 items om weer te geven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl