Daniël​ Alfrink | Manager Carrières, HR en Academy @ Kasparov

"Met Ferocia als opleidingspartner werken wij aan de professionals van morgen. De driejarige, geaccrediteerde opleiding tot Business Controller en de doorlopende, populaire BI Masterclasses vormen het huidige fundament van de Academy van Kasparov Finance & BI. Met een praktijkgerichte aanpak, altijd actuele modules, de kritische evaluaties en met docenten die hun vak verstaan, zijn wij met Ferocia in staat ambitieuze professionals aan ons te binden en te ontwikkelen op inhoud en vaardigheden. Daarnaast sluiten onze opleidingen goed aan op een aanvullende Master of de Register Controllersopleiding."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Ankie Eeken | Internal Auditor @ Iepse de Bruggen

"De cursus Operational auditing heeft mij, als zij-instromer in het internal audit vakgebied, enorm geholpen in korte tijd de belangrijkste fundamenten van het vak eigen te maken en deze te vertalen naar mijn eigen organisatie en praktijk. Van bijzondere waarde vond ik de interactie met senior medecursisten uit andere sectoren en met verschillende achtergronden. De hoofddocent, die zowel didactisch als inhoudelijk sterk onderlegd is en jarenlange praktijkervaring combineert met kennisoverdracht, biedt volop ruimte voor discussie, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van zelf ingebrachte casussen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Joost Diderich | Manager Business Process Improvement TwinScan Factory @ ASML

"Ferocia heeft voor ons een training Microsoft Power BI verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials die als opdracht hebben Power BI te gebruiken voor de introductie van centrale kennisdeling en dashboarding binnen alle lagen van de TwinScan Fabriek. We waren heel blij met en tevreden over trainer Frank! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen in de fabriek. Een absolute aanrader!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Manager Business Process Improvement

"Ferocia heeft voor ons een training verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials. We waren heel blij met en tevreden over de trainer! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen. Een absolute aanrader!"

Willem van den Nieuwenhuijzen | Internal Auditor @ Amarant Groep

"Mark Daamen onderscheidt zich, wat mij betreft, van heel veel andere trainers en opleiders doordat hij in staat is om theorie en praktijk op een pakkende wijze te combineren. Zijn kennis, praktijkervaring en humor maken dat de bijeenkomsten met Mark altijd leuk, maar ook heel leerzaam zijn. Zowel als opleider (bij de Rabobank) en meer als persoonlijk begeleider (bij de Amarant Groep) heb ik Mark leren kennen. In beide rollen is zijn impact groot en meer dan waardevol."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Drs. C.F. van de Voorde RA | Manager Risk @ Leids Universitair Medisch Centrum

"Een praktische training waarbij diverse thema’s rondom Horizontaal Toezicht concreet behandeld zijn. Vooral de onderdelen risicomanagement en vaardigheden werden goed gewaardeerd door de deelnemers. De opgedane kennis is, parallel aan de cursus, ook daadwerkelijk in de praktijk toegepast."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Elsbeth Huijzer | Medewerker Interne Audit @ Haag Wonen

"Leerzaam, inspirerend en een goede link met de praktijk - De Soft Controls cursus bestaat uit 4 lesdagen, deze tijd heb je nodig om je echt bewust te worden van de aanwezigheid van soft controls en de invloed die je hierop uit kunt oefenen. Tijdens de studie leer je meer over het gedrag dat zichtbaar is, maar ook over alle onzichtbare factoren die invloed op gedrag hebben. Er is tijdens de studie veel ruimte voor het bespreken van praktijksituaties. De lessen worden gegeven door een fijne docent en qua studiebelasting is het goed te doen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Edith de Groot | Sr. Adviseur Risico- en Procescontrol @ Eigen Haard

"Soft Controls waren voor mij erg lastig, omdat ik houd van concreet en meetbaar. Deze opleiding heeft mij geleerd voorbij het meetbare en zichtbare te kijken: Waar komt het zichtbare gedrag van mensen vandaan? Ik heb middelen aangereikt gekregen om knelpunten door menselijk handelen te detecteren en te analyseren. Daarnaast heb ik nog meer kennis van mijzelf gekregen; Waarom reageer ik zoals ik reageer en wat doet dat met een ander? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn boodschap overbreng en mijn doel bereik? Een inspirerende opleiding met praktische toepassingsmogelijkheden."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Er zijn nog 7 items om weer te geven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl