Manager Business Process Improvement

"Ferocia heeft voor ons een training verzorgd. Ons team bestaat uit een groep high potentials. We waren heel blij met en tevreden over de trainer! Hij was als geen ander in staat het team twee dagen lang te boeien en te enthousiasmeren. Zijn recept bestond uit humor, eerlijkheid, een strak tempo en vooral heel veel kennis over het onderwerp. Na deze training waren we in staat de oplossing duurzaam uit te rollen. Een absolute aanrader!"

Willem van den Nieuwenhuijzen | Internal Auditor @ Amarant Groep

"Mark Daamen onderscheidt zich, wat mij betreft, van heel veel andere trainers en opleiders doordat hij in staat is om theorie en praktijk op een pakkende wijze te combineren. Zijn kennis, praktijkervaring en humor maken dat de bijeenkomsten met Mark altijd leuk, maar ook heel leerzaam zijn. Zowel als opleider (bij de Rabobank) en meer als persoonlijk begeleider (bij de Amarant Groep) heb ik Mark leren kennen. In beide rollen is zijn impact groot en meer dan waardevol."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Drs. C.F. van de Voorde RA | Manager Risk @ Leids Universitair Medisch Centrum

"Een praktische training waarbij diverse thema’s rondom Horizontaal Toezicht concreet behandeld zijn. Vooral de onderdelen risicomanagement en vaardigheden werden goed gewaardeerd door de deelnemers. De opgedane kennis is, parallel aan de cursus, ook daadwerkelijk in de praktijk toegepast."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Elsbeth Huijzer | Medewerker Interne Audit @ Haag Wonen

"Leerzaam, inspirerend en een goede link met de praktijk - De Soft Controls cursus bestaat uit 4 lesdagen, deze tijd heb je nodig om je echt bewust te worden van de aanwezigheid van soft controls en de invloed die je hierop uit kunt oefenen. Tijdens de studie leer je meer over het gedrag dat zichtbaar is, maar ook over alle onzichtbare factoren die invloed op gedrag hebben. Er is tijdens de studie veel ruimte voor het bespreken van praktijksituaties. De lessen worden gegeven door een fijne docent en qua studiebelasting is het goed te doen."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Edith de Groot | Sr. Adviseur Risico- en Procescontrol @ Eigen Haard

"Soft Controls waren voor mij erg lastig, omdat ik houd van concreet en meetbaar. Deze opleiding heeft mij geleerd voorbij het meetbare en zichtbare te kijken: Waar komt het zichtbare gedrag van mensen vandaan? Ik heb middelen aangereikt gekregen om knelpunten door menselijk handelen te detecteren en te analyseren. Daarnaast heb ik nog meer kennis van mijzelf gekregen; Waarom reageer ik zoals ik reageer en wat doet dat met een ander? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn boodschap overbreng en mijn doel bereik? Een inspirerende opleiding met praktische toepassingsmogelijkheden."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Reinier van Woerden | Directeur Processing @ BNG Bank

"Wij hebben Ferocia gevraagd om ons te helpen bij het aanscherpen van ons interne sturingsproces. Het doel hiervan is om als organisatie sneller te leren en sneller bij te sturen. Ferocia was in staat om in zeer korte tijd haar visie en concepten aan de organisatie uit te leggen en hiervoor enthousiasme op te roepen. Hierdoor hebben wij als organisatie meer diepgang en snelheid ervaren in ons veranderproces."

Geleverde meerwaarde: Consultancy 
Ali Özyürek | Senior adviseur bedrijfsvoering @ Openbaar Ministerie

"Ik merkte op mijn werk dat ik niet over de kennis en vaardigheden beschikte om audits effectief en efficiënt uit te voeren en met mijn rapportages de opdrachtgevers ook daadwerkelijk aan te zetten tot actie. Vandaar dat ik gekozen heb voor de opleiding Operational auditing van Ferocia. En daar kijk ik met veel tevredenheid op terug! Niet alleen de ervaren docenten, maar ook de enthousiaste medestudenten, maakte dat ik de lessen met veel plezier heb gevolgd! De opgedane kennis over auditmethodiek en de wijze waarop je in verbinding kunt blijven staan met het topmanagement helpen mij mijn werk beter uit te voeren! Ik kan deze opleiding echt van harte aanbevelen!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Henk J. Prins | Voorzitter Raad van Bestuur, Zorggroep @ Charim

"In onze organisatie komt de vraag rondom besturing en Soft Skills steeds vaker naar voren. Samen met Ferocia heb ik deze vraag voor onze organisatie gedefinieerd en van een passend antwoord voorzien. In vier avonden heeft Roger Beijer mij op een interactieve manier meegenomen in de theorie gecombineerd met onze context, waardoor voor onze organisatie de richting mij helder voor ogen is gaan staan en ik deze inmiddels intern bespreekbaar heb gemaakt. We onderzoeken hoe we dit verder in de organisatie gaan oppakken. "

Geleverde meerwaarde: Consultancy 
Er zijn nog 4 items om weer te geven
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl