Christiaan Brinkman | Directeur @ Mastermate Brinkman

"Xander heeft ons als interim business controller zeer goed geholpen. Hij heeft de financiƫle afdeling verder vorm gegeven, het debiteurenbeheer aangescherpt en de managementinformatie verbeterd. Hij heeft dit gedaan vanuit een heldere kijk op finance en door duidelijke communicatie en doelgerichte actie. We hebben zeer plezierig samengewerkt."

Geleverde meerwaarde: Interim 
Geert Hoeksema | Projectmanager Lean @ Timon

"Ik heb Karin leren kennen als een gedreven en motiverende trainster. Ze weet door haar grote kennis van Lean en ervaring met het verbeteren van processen in de praktijk, in haar trainingen een hele goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Karin heeft Timon als organisatie bij de eerste fase van het implementeren van Lean enorm geholpen door een goed kader te schetsen waar Lean over gaat en in onze situatie heel bruikbare tools te introduceren. Karin weet daarbij heel goed de verbinding te leggen tussen Lean als methode en de praktische toepassing binnen onze organisatie. Daarnaast is Karin goed in het enthousiasmeren van de deelnemers. Ik hoop in de toekomst dan ook nog vaak van haar trainingen en ondersteuning gebruik te maken!"

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Willem-Jan Kouwenberg | Concern controller @ A2 Samenwerking

"Ik heb inmiddels twee keer de positieve ervaringen van Roger als trainer (voor een post-bachelor opleiding controlling en een masterclass adviesvaardigheden) mogen ervaren. Roger weet te inspireren door inzicht te geven in wat de grote invloed van gedrag is voor communicatie binnen organisaties. Daarbij reikt hij ook de praktische hulpmiddelen aan waardoor de communicatie effectiever wordt en doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Vooral ook de interactie met de cursisten maakt het tot een leuke en waardevolle training."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Edwin Voorwinde | Programmamanager @ Rabobank

"Mijn ervaringen met Mark Daamen van Ferocia zijn zonder meer positief. Taaie onderwerpen, zoals effectief bijsturen, maakt Mark op een praktische en eenvoudige wijze concreet. Gecombineerd met zijn enthousiasme raakt hij de deelnemers van de workshops. Daarnaast denkt Mark vanuit zijn achtergrond en praktijkervaring actief mee om ons continu te blijven verbeteren."

Geleverde meerwaarde: Opleiding & Training 
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl