x
Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws van Ferocia in de mail. Meld je nu direct aan!

Managers, teams, controllers en auditors met prima kennis van zaken lopen vaak vast op het gedrag van de medewerkers in hun organisatie. Ze werken met de beste intenties om het proces de goede kant op te sturen, maar uiteindelijk resulteert dit in ongewenste effecten. 

Post bachelor opleiding en masterclass Soft Controls

Kies voor de vierdaagse masterclass of tiendaagse opleiding (post bachelor) Soft Controls. Na afloop ben je in staat om soft skills & gedrag binnen de organisatie te onderzoeken, en deze kennis vervolgens te gebruiken om het management op een professionele wijze te adviseren.

Bekijk de opleiding

Als je te maken hebt met het aansturen van een team herken je vast de volgende dingen:

En als je als auditor en controller bij dit team betrokken bent? Dan herken je vast de volgende dingen:

Dit zijn voorbeelden waar wij in onze dagelijkse praktijk bij betrokken zijn. De kans is dat mensen in hun gedrag onbewuste patronen volgen die ze keer op keer in eenzelfde situatie vertonen, met hetzelfde resultaat als gevolg.

Wij zijn de opleider en coach in persoonlijke en teamontwikkeling en helpen je begrijpen hoe het komt dat veranderprocessen stagneren, en vooral hoe je daar zelf onbewust aan bijdraagt en hoe je dit kunt doorbreken. Wij helpen je je bewust te worden van jouw onbewuste aannames en gedragingen en de ongewenste effecten ervan te zien, zodat doelen efficiënter en effectiever kunnen worden gerealiseerd. De auditor en controller stellen we in staat om de manager en zijn team te begeleiden in een analyse van de dieperliggende oorzaken van houding & gedrag.

Wij zijn inmiddels de opleider en coach voor managers, teams, teamleden, auditors, controllers, accountants, compliance officers en vele andere professionals. Groei en ontwikkeling van uw organisatie begint namelijk bij aandacht voor uw medewerkers en de professionals waarmee u intensief samenwerkt. Ferocia Behaviour helpt u het maximale uit uzelf, uw medewerkers en uw organisatie te halen.

Terug naar overzicht
Copyright 2019 | Ferocia.nl | Juridisch | Sitemap | Colofon