Stef Mol

Stef Mol is Chief Financial Officer (CFO), bedrijfseconoom en registeraccountant. Stef heeft werk- en directieervaring bij accountantskantoren, banken en familiebedrijven. Vooral het échte ondernemen trekt hem aan. Daarnaast is Stef reeds diverse jaren als docent en lector actief bij Hogeschool Avans+ en The Hague Excecutive Campus. Door deze combinatie van opleiding en werkzaamheden is Stef in staat een optimale mix van theorie en praktijk voor te schotelen.

Stef werkt al vele jaren met interne en externe accountants, auditors, controllers, financial analysts en hun leidinggevenden. Juist deze experts helpt hij hun ‘skills’ te verbeteren. Stef doet dit door:

  • Hen mee te nemen in de snelle en veelzijdige ontwikkelingen, die deze tijd kenmerken, waarbij het belang van het ‘In Control’ zijn en blijven groter is dan ooit.
  • Met hen te werken aan de capaciteiten die een échte finance professional kenmerken: pro-activiteit, sensitiviteit en de vaardigheid om te presenteren.
  • Hen te laten excelleren als sparringpartner én partner in business door out-of the-box oplossingen te creëren.

Wat Stef juist anders doet dan andere organisaties en opleiders? Focus aanbrengen daar waar de meeste ‘winst’ kan worden geboekt: een stevige, inhoudelijke boodschap goed over de bühne brengen. Hij heeft zelf ervaren dat er veel inhoudelijk goede finance professionals zijn met een prima schriftelijke boodschap, maar dat er maar weinig zijn waarnaar écht geluisterd wordt. Stef helpt u het verschil te maken door vanzelfsprekend inhoudelijk excellent, maar bovenal pro-actief, assertief, en met een goede presentatie uw rol in te vullen.

 


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl