Vacature trainee internal auditor

Ferocia zoekt voor de internal audit dienst (IAD) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) twee trainees voor de functie van trainee internal auditor. Je wordt direct na indiensttreding bij Ferocia gedurende zes maanden gedetacheerd aan de IAD van RVO. Gedurende deze periode doorloop je bij ons een traineeshipprogramma op maat, waarbij we je internsief trainen en coachen. Zo start je met een basistraining internal auditing van twee weken. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld een post-bacheloropleiding Internal auditing of IT-auditing te volgen alsmede trainingen die aansluiten bij jouw specifieke ontwikkelbehoeften. Hiermee maak jij een vliegende start in het internal auditvak!

Omschrijving afdeling IAD van RVO

De IAD van RVO bestaat uit circa dertig fte, zowel auditors als adviseurs bedrijfsvoering, verdeeld over de locaties Den Haag, Utrecht, Zwolle en Roermond. De afdeling is gepositioneerd direct onder de algemeen directeur van RVO. De werkzaamheden van de medewerkers bestaan met name uit het uitvoeren van zowel financial, operational als IT-audits en het verstrekken van advies. Daarnaast participeren de medewerkers van de afdeling in diverse project- en werkgroepen. Het team kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en saamhorigheid en is daarmee een perfecte kweekvijver voor jong talent!

Functieomschrijving trainee internal auditor

Als trainee internal auditor draai je vanaf de eerste dag volledig mee in de uitvoering van het auditjaarplan van de IAD van RVO. De dienstverlening van de afdeling is zeer divers en hetzelfde geldt dus ook voor jouw takenpakket. Samen met je collega’s bekijk je welke onderzoeken en opdrachten het beste passen bij je ontwikkelbehoeften en interesses. Daarbij krijg je vanzelfsprekend training-on-the-job en bovendien loop je mee in het opleidingstraject van de IAD. Naast de opdrachten die je uitvoert lever je, met jouw frisse blik en verrassende ideeën, ook een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Kortom, een uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen en bovendien een dynamische organisatie als die de RVO is in de volle breedte te leren kennen!

Salarisindicatie: € 2.737,00 per maand op basis van 36 uur (salarisschaal 10-11).

Functie-eisen 

Je hebt een wo-diploma bedrijfskunde, bedrijfseconomie of accountancy. Je bent enorm gedreven en leergierig en je wilt graag investeren in je toekomst. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om flexibel te schakelen tussen verschillende rollen en je hecht niet aan een vaste werkplek of omgeving. Je bent gemakkelijk in de omgang, legt op een eenvoudige wijze contact met anderen en samenwerken gaat je goed af. Verder ben je nieuwsgierig, enthousiast en een echte doorzetter. Je hecht niet aan het vertrouwde. Nee, jij vindt het juist leuk om ongebaande paden te betreden. Je durft feedback te geven, zowel op inhoud als proces. Uiteraard kun je die ook ontvangen. En je vindt het een voorrecht om bij te dragen aan het algemeen belang! 

Belangrijke Competenties

  • Gedreven en leergierig
  • Communicatief vaardig
  • Gemakkelijk in de omgang
  • Omgevingsbewust
  • Assertief
  • Klantgericht

Over Ferocia

Ferocia helpt organisaties met het optimaliseren van hun sturing en beheersing. Wij zijn gespecialiseerd in audit, management control, compliance en risicomanagement. We hebben ons tot doel gesteld auditors, controllers, compliance officers en risk officers te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Dit zodat zij hun werkgevers en opdrachtgevers nóg beter kunnen helpen met het verwezenlijken van de organisatie¬doelstellingen. 

Interesse: upload je cv inclusief motivatie (1 document).
Liever eerst even sparren: neem contact op met Mark Daamen op telefoonnummer 06 42236205 of mail naar mark.daamen@ferocia.nl

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
CV uploaden
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl