Vast | Junior/medior consultant KPMG

Ferocia zoekt voor KPMG meerdere junior/medior consultants.

 

Over KPMG

Op het gebied van risk en compliance is KPMG het nummer één adviesbureau van Nederland. GRC Services (GRCS) valt binnen de Risk & Regulatory suite van KPMG. GRCS helpt organisaties ‘in control’ te zijn over hun operationele en financiële processen door deze in kaart te brengen en te beoordelen of deze processen alle relevante risico’s afdekken. Daarnaast ondersteunt GRCS organisaties bij het vaststellen van hun grootste risico’s en risicobereidheid. Hierbij kijkt GRCS niet alleen naar hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding), maar besteden zij ook aandacht aan soft controls (cultuur en gedrag). De klanten van GRCS zijn veelal de grotere (internationale) organisaties die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat zij zowel bij een retailer als bij grootbanken over de vloer komen. GRCS streeft naar het continu verbeteren van haar dienstverlening door het toepassen van innovatieve oplossingen (zoals data-analyse) en aandacht voor de ontwikkeling van haar teamleden.

 

Over de functie

Als junior/medior consultant voer je diverse opdrachten uit op het gebied van internal auditing, internal control en/of enterprise risk management. Je werkt met ervaren collega’s aan interessante (inter)nationale opdrachten, helpt klanten verder en ontwikkelt binnen een dynamisch team jezelf en anderen.

 

Wat zoeken we?

Je hebt een HBO- of WO-diploma in een relevante richting, zoals accountancy, (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of sociologie. Daarnaast heb je ca. zes maanden tot drie jaar relevante ervaring op het gebied van accountancy, internal auditing, internal control en/of enterprise risk management. Je bent een teamspeler met een kritische, proactieve en professionele houding. En je bent vloeiend in Nederlands en Engels.

 

Wat bieden we?

Naast een markconform salaris (€ 2.730,- tot € 3.659,- op basis van 40 uur) met bonusregeling en 30 vakantiedagen bieden we je keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden, een leaseauto en NS-Business Card (of een mobiliteitsvergoeding), een laptop en iPhone van de zaak en een premievrij pensioen.

 

Over ons

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in (interim-)professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Björn Walrave (06-25120654, bjorn.walrave@ferocia.nl).

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
Upload je cv
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl