Vast | Medior/senior consultant internal audit (interne vacature)

Vanwege snelle groei zijn we per direct op zoek naar een medior/senior consultant internal audit. Heb je minimaal twee jaar ervaring als internal auditor en wil jij je verbreden en verdiepen binnen het internal auditvakgebied? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, met veel vrijheid en flexibiliteit, en waarbij je onderdeel uitmaakt van een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie waar jij het verschil kan maken? Dan komen we graag met je in contact!

 

Over de functie

Als medior/senior consultant internal audit voer je uiteenlopende opdrachten uit op het gebied van internal auditing en risicomanagement. Deze opdrachten voer je uit vanuit verschillende rollen, zoals auditor, risk officer, trainer of coach. Daarnaast heb je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als docent aan een van de hogescholen, universiteiten en/of beroepsverenigingen waar wij aan gelieerd zijn. Naast dat je vakinhoudelijk uitgedaagd wordt, word je ook uitgedaagd om Ferocia mee te helpen groeien. Dit doe je door het onderhouden van bestaande relaties en door kansen te zien en te benutten bij potentiële relaties.

 

Wat zoeken we?

Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding aangevuld met een RA-, RE- of RO-titel of je bent hiervoor studerend. Maar nog veel belangrijker zijn je competenties! Je bent gedreven en leergierig en wil graag investeren in je toekomst. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende rollen en hecht je niet aan een vaste werkplek of omgeving. En je bent nieuwsgierig, enthousiast en een echte doorzetter. Herken je je hierin? Dan zoeken we jou!

 

Wat bieden we?

Naast een marktconform salaris bieden we je:

  • veel vrijheid: bepaal zelf waar en wanneer je werkt;
  • veel werkplezier binnen ons jonge en dynamische team;
  • opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • een jaarlijks teamuitje naar een toplocatie in Europa met partner;
  • een leaseauto of mobiliteitsbudget;
  • een iPhone en MacBook van de zaak.

 

Over ons

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in (interim-)professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

 

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Of heb je vragen over deze functie? Vul dan direct onderstaand contactformulier in of neem contact op met Björn Walrave (06-25120654, bjorn.walrave@ferocia.nl).

Is deze functie toch niks voor jou? Check dan ook onze andere vacatures! Ken je een andere topper bij wie deze functie zou passen? Dan komen we daarmee graag in contact! En vanzelfsprekend stellen we daar wat tegenover. Als je tip leidt tot plaatsing, dan belonen we je met een mooie finder’s fee!

Contactformulier
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl