Vast | Recruiter (interne vacature)

Vanwege snelle groei zijn we per direct op zoek naar een recruiter die energie krijgt van het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en interim-professional. Heb je ervaring als recruiter en enige affiniteit met de vakgebieden audit, control, risk management en/of compliance? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, met veel vrijheid en flexibiliteit, en waarbij je onderdeel uitmaakt van een jonge, ambitieuze en groeiende organisatie waar jij het verschil kan maken? Dan komen we graag met je in contact!

 

Over ons

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in interim-professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

 

Over de functie

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het hele wervingsproces van interim-auditors, -controllers, -risk officers en -compliance officers. Je zoekt en benadert geschikte kandidaten en houdt hen op de hoogte van de voortgang. Uiteindelijk zorg je voor zowel tevreden opdrachtgevers als tevreden interim-professionals!

 

Wat zoeken we?

We zoeken een gedreven teamspeler met een flexibele instelling en een hands-on mentaliteit, die verder beschikt over:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal één jaar ervaring als recruiter; en
  • enige kennis over of ervaring met de vakgebieden audit, control, risk management en/of compliance is een pré;
  • goede communicatieve vaardigheden; en
  • een commerciële instelling.

 

Wat bieden we?

Naast een marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling (samen maximaal € 5.500,- per maand op basis van 36 uur per week) bieden we je:

  • veel vrijheid: bepaal zelf waar en wanneer je werkt;
  • veel werkplezier binnen ons jonge en dynamische team;
  • opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • een jaarlijks teamuitje naar een toplocatie in Europa met partners; en
  • een iPhone en MacBook van de zaak.

 

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze functie? Bel dan gerust met Björn Walrave, bereikbaar via tel: 06-25120654.

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
Upload je cv
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl