Vast | Senior consultant / manager KPMG

Ferocia zoekt voor KPMG een senior consultant / manager.

 

Over KPMG

Op het gebied van risk en compliance is KPMG het nummer één adviesbureau van Nederland. GRC Services (GRCS) valt binnen de Risk & Regulatory suite van KPMG. GRCS helpt organisaties ‘in control’ te zijn over hun operationele en financiële processen door deze in kaart te brengen en te beoordelen of deze processen alle relevante risico’s afdekken. Daarnaast ondersteunt GRCS organisaties bij het vaststellen van hun grootste risico’s en risicobereidheid. Hierbij kijkt GRCS niet alleen naar hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding), maar besteden zij ook aandacht aan soft controls (cultuur en gedrag). De klanten van GRCS zijn veelal de grotere (internationale) organisaties die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat zij zowel bij een retailer als bij grootbanken over de vloer komen. GRCS streeft naar het continu verbeteren van haar dienstverlening door het toepassen van innovatieve oplossingen (zoals data-analyse) en aandacht voor de ontwikkeling van haar teamleden.

 

Over de functie

Door jouw kennis en ervaring weet jij onze opdrachtgevers te helpen meer grip te krijgen op hun bedrijfsvoering. Je vindt het interessant om je te verdiepen in uiteenlopende internal audit- en risicomanagementvraagstukken. Je krijgt energie van sparren met opdrachtgevers over het verbeteren van hun interne beheersing en helpt hen graag met pragmatische adviezen. Je wil deel uitmaken van een enthousiast team van ervaren professionals op het gebied van governance, risicomanagement en internal audit. Je werkt graag op basis van vertrouwen en zoekt de vrijheid en flexibiliteit om je werk te doen op een manier die het beste bij jou past.

 

Wat zoeken we?

Als senior consultant / manager voer je diverse opdrachten uit op het gebied van internal auditing, internal control en/of enterprise risk management. Je werkt met ervaren collega’s aan interessante (inter)nationale opdrachten, verzorgt trainingen en workshops en ontwikkelt binnen een dynamisch team jezelf en anderen.

 

Wat bieden we?

Naast een markconform salaris (€ 3.850,- tot € 6.045,- op basis van 40 uur) met bonusregeling en 30 vakantiedagen bieden we je keuzevrijheid in een deel van je arbeidsvoorwaarden, een leaseauto en NS-Business Card (of een mobiliteitsvergoeding), een laptop en iPhone van de zaak en een premievrij pensioen.

 

Over Ferocia

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in (interim-)professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Of heb je vragen over deze functie? Vul dan direct onderstaand contactformulier in of neem contact op met Björn Walrave (06-25120654, bjorn.walrave@ferocia.nl).

Is deze functie toch niks voor jou? Check dan ook onze andere vacatures! Ken je een andere topper bij wie deze functie zou passen? Dan komen we daarmee graag in contact! En vanzelfsprekend stellen we daar wat tegenover. Als je tip leidt tot plaatsing, dan belonen we je met een mooie finder’s fee!

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
Upload je cv
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl