Vast | Trainee internal audit RVO

Ferocia zoekt voor de internal auditdienst (IAD) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een trainee internal audit. Je wordt direct na indiensttreding bij Ferocia gedurende zes maanden gedetacheerd aan de IAD van RVO. Gedurende deze periode doorloop je bij ons een traineeshipprogramma op maat, waarbij we je intensief opleiden, trainen en coachen. Zo start je met een basistraining Internal auditing van twee weken. Daarnaast word je in de gelegenheid gesteld een post-bacheloropleiding Internal auditing of IT-auditing te volgen alsmede trainingen die aansluiten bij jouw specifieke ontwikkelbehoeften. Hiermee maak jij een vliegende start in het internal auditvak!

 

Over de IAD van RVO

De IAD van RVO bestaat uit circa dertig fte, zowel auditors als adviseurs bedrijfsvoering, verdeeld over de locaties Den Haag, Utrecht, Zwolle en Roermond. De afdeling is gepositioneerd direct onder de algemeen directeur van RVO. De werkzaamheden van de medewerkers bestaan met name uit het uitvoeren van zowel financial, operational als IT-audits en het verstrekken van advies. Daarnaast participeren de medewerkers van de afdeling in diverse project- en werkgroepen. Het team kenmerkt zich door een grote betrokkenheid en saamhorigheid en is daarmee een perfecte kweekvijver voor jong talent!

 

Over de functie

Als trainee internal audit draai je vanaf de eerste dag volledig mee in de uitvoering van het auditjaarplan van de IAD van RVO. De dienstverlening van de afdeling is zeer divers en hetzelfde geldt dus ook voor jouw takenpakket. Samen met je collega’s bekijk je welke onderzoeken en opdrachten het beste passen bij je ontwikkelbehoeften en interesses. Daarbij krijg je vanzelfsprekend training-on-the-job en bovendien loop je mee in het opleidingstraject van de IAD. Naast de opdrachten die je uitvoert lever je, met jouw frisse blik en verrassende ideeën, ook een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Kortom, een uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen en bovendien een dynamische organisatie als die de RVO is in de volle breedte te leren kennen!

 

Wat zoeken we?

We zoeken iemand met een HBO- of WO-diploma. Het is een pré als dit in de richting van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of accountancy is. Maar nog veel belangrijker dan dat zijn je competenties! Je bent gedreven en leergierig en wil graag investeren in je toekomst. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende rollen en hecht je niet aan een vaste werkplek of omgeving. Je bent nieuwsgierig, enthousiast en een echte doorzetter. En je vindt het een voorrecht om bij te dragen aan het publiek belang!

Belangrijkste competenties

  • Gedreven en leergierig
  • Communicatief vaardig
  • Creatief
  • Omgevingsbewust
  • Assertief

 

Wat bieden we?

Naast een marktconform salaris (€ 2.811,- p.m. [salarisschaal 10]) bieden we je een uitgebreid traineeshipprogramma op maat. Hiermee maak jij een vliegende start in het internal auditvak!

 

Over Ferocia

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in (interim-)professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

 

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Mark Daamen (06-42236205, mark.daamen@ferocia.nl).

Stuur een open sollicitatie

Interesse? Solliciteer nu!

Upload hier je cv
Upload je cv
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl