Waarom Ferocia?

Ferocia Opleiding & Training is het kenniscentrum van Ferocia. Wij verzorgen stimulerende opleidingen en praktische trainingen voor iedere organisatie die het kennisniveau van zijn medewerkers wil verhogen. We richten ons onder andere op finance professionals. 

Méér dan kennis

Bij Ferocia willen we echter méér dan alleen kennis overbrengen. We willen je leren om te gaan met de problemen die je in de praktijk tegenkomt. Welke problemen dat zijn, is verschillend per organisatie. Daarom brengen we je probleem vooraf goed in kaart, zodat we kunnen kijken welke, teamcoaching, opleiding of training van Ferocia dat probleem (deels) voor je kan oplossen. Deels, want pas als je zelf actief gaat nadenken over de vragen en problemen in je organisatie, kun je het geleerde effectief toepassen in de praktijk.

Om dit doel te bereiken, zijn twee criteria voor Ferocia van onschatbare waarde:

  1. de opleiding of training moet voor u een maximaal leerproces zijn;
  2. de opleiding of training levert een tastbaar en toepasbaar resultaat op voor je organisatie.

Hiertoe bieden we met zorg samengestelde programma's aan en we bespreken actuele en relevante thema's die raakvlakken hebben met je vakgebied. Omdat onze professionals hun cases ook onderling bespreken, kunnen we waardevolle ervaringen en inzichten met je delen.

Ons aanbod

Hoe we je helpen, is afhankelijk van je probleem. Onze trainingen kunnen in groepen gegeven worden op een van onze locaties, maar indien gewenst bieden wij ook in-company trainingen aan. De training kan dan nog meer op jouw situatie worden toegespitst.

Wij bieden:

  • Opleidingen
  • (Open) Trainingen
  • In-company

Neem contact met ons op om te bepalen welke werkwijze het beste past bij het probleem of vraagstuk van je organisatie.

Ervaren trainers en sprekers

Alle trainingen en opleidingen van Ferocia worden verzorgd door ervaren professionals. Al onze docenten zijn actief binnen hun vakgebied en verbonden aan één of meerdere universiteiten of hogescholen. Naast actuele kennis van de theorie verrijken zij onze trainingen door hun ruime ervaring in de praktijk.

Voor wie?

We bieden diverse opleidingen aan die gericht zijn op zowel managers en medewerkers als op auditors, controllers en risicomanagers. Je kunt een opleiding of training volgen die puur gericht is op deze functies, of juist in combinatie met het management om de sturing binnen de organisatie te optimaliseren.

Ben je geïnteresseerd in een (in-company) training of opleiding van Ferocia Opleiding & Training? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren.


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl