Xander Smit

Xander Smit is register controller met ruime ervaring in diverse functies. Hij werkt op interim basis als business controller, riskmanager, compliance officer of als auditor. Daarnaast is Xander docent Integraal Risicomanagement, Controlling en Operational Auditing en verzorgt hij diverse trainingen, zowel in-house als via open inschrijvingen.

Met zijn kennis en ervaring is hij van toegevoegde waarde voor uiteenlopende organisaties. Xander helpt managers hun organisatie beter te (be)sturen door beslissingen op basis van adequate managementinformatie te nemen. Daarnaast laat hij ze effectiever zijn in het combineren van risicomanagement en de soms snel toenemende regelgeving met de dagelijkse praktijk. Bovendien gebruikt hij praktische audit methodologie en een aanpak die is gebaseerd op Lean, om procesverbeteringen te helpen realiseren.

Xander is een controller die kan denken als een ondernemer. Theoretisch gedegen onderlegd weet hij namelijk ook goed wat werkt in de praktijk (en wat juist niet!).

Wat Xander onderscheidt is dat hij in interim functies ingrijpende veranderingen kan doorvoeren zonder verbinding te verliezen. Daarnaast is hij in staat om in verschillende trainingsvormen, complexe materie op een humoristische en interactieve manier over te brengen.

Tenslotte maakt de veelzijdigheid van Xander het mogelijk om vanuit verschillende aanvliegroutes, originele maatwerk oplossingen te bedenken.


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl