Ons doel

Auditors, controllers, compliance medewerkers en risicomanagers ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling, zodat zij hun opdrachtgevers nog beter kunnen helpen bij het optimaliseren van de interne beheersing.

Dit doen wij vanuit

  • innovatieve en praktijkgerichte opleidingen & training
  • pragmatische en mensgerichte consultants
  • interim professional oplossingen

Wie zijn wij?

De gezichten achter Ferocia zijn experts die met veel overtuiging hun vak uitoefenen. Door verschillen kennisgebieden in verschillende sectoren, vormen we samen een sterk team.

Alle medewerkers van Ferocia zijn zeer actief binnen hun vakgebied en verbonden aan één of meerdere universiteiten of hogescholen.

Dankzij onze ervaring in zowel de praktijk als met de nieuwste ‘theoretische’ inzichten en innovaties, garanderen wij dat onze medewerkers ook in jouw organisatie positieve resultaten boeken met een grote impact.


Mark Daamen LinkedIn-profiel
Mijn kracht ligt op het creëren van verbinding en samenhang tussen sturen en beheersen. Ik begeleid auditors, controllers en risicomanagers in hun professionele ontwikkeling vanuit een sterke verbinding en samenhang met het management. Dit doe ik onder andere door het verzorgen van diverse opleidingen en trainingen aan universiteiten en hogescholen. Daarbij ontwikkel ik samen met onze klanten diverse maatwerk in-company opleidingen, van 1 daagse masterclasses tot 3 jarige geaccrediteerde postbachelor opleidingen. Tevens ontzorg ik opdrachtgevers bij het vinden van een passende interim professional.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Karin van der Lelij LinkedIn-profiel
Gedurende mijn loopbaan heb ik me gespecialiseerd in het trainen, coachen en adviseren op het gebied van veranderprocessen, controlling, auditing en risicomanagement. Vanuit mijn rol, als mede-eigenaar van Ferocia Opleiding & Training, creëer ik samen met mijn collega’s en onze klanten maatwerk opleidingen. Dit varieert van een training met een klein aantal bijeenkomsten tot aan 3-jarige gecertificeerde opleidingen. Wat mij drijft is de uiteindelijke bijdrage die we leveren in het uitvoeren van de strategie en het bereiken van de doelstellingen van onze klanten.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Björn Walrave LinkedIn-profiel
Ik ben een gepassioneerde audit-, risk-, en complianceprofessional met ruime ervaring. Daarnaast docent internal en operational auditing aan verschillende universiteiten en hogescholen, auteur van diverse aan audit gerelateerde artikelen en hoofdredacteur van Audit Magazine. Binnen Ferocia ben ik onder meer verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van diverse leerprogramma’s, gericht op controllers, risk officers en internal auditors.
Lees meer
Linkedin profiel Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Kim Faas
Na jaren een ondersteunende rol binnen de financiële wereld te hebben vervuld, ben ik sinds april 2019 werkzaam op backoffice bij Ferocia. Naast de het verzorgen van de screeningen heb ik veel contact met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers, voor opleidingen hou ik ons portal up-to-date en zorg dat de trainingen vlot verlopen. Binnen Ferocia voel ik me als een vis in het water vanwege de diversiteit en de enthousiaste en gedreven mensen met wie ik werk.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Leonie Commandeur
Als alles tot in de puntjes geregeld is, daar word ik blij van. Dit is de reden dat ik mij graag bezighoud met de interne bedrijfsvoering en ondersteuning. Of het nu gaat om het maken van een digitale omgeving en roosters met betrekking tot de opleidingsprogramma’s, het opmaken en onderhouden van de website of organisatorische zaken. Met name de korte lijnen, de diversiteit van het werk en de ondernemende cultuur van het bedrijf, maken het werken binnen Ferocia voor mij zo leuk. Naast Ferocia ben ik ook werkzaam voor Nieuwkans, een andere entiteit binnen de Ferocia Groep.
Lees meer
Vraag stellen 1-op-1 gesprek
Stel je vraag
1-op-1 gesprek
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl