Is jouw organisatie nog 'in control'?

Door snelle veranderingen in de markt wordt van je organisatie een steeds grotere onafhankelijkheid en flexibiliteit gevraagd. Je moet je processen kunnen verantwoorden, maar wilt daarnaast snel je koers kunnen aanpassen als dit nodig is. Audits zijn daarom niet meer alleen een verantwoordingsmiddel naar je belanghebbenden, maar een strategisch middel voor het bestuur van je organisatie. De audits van Ferocia Consultancy helpen het risicomanagement en procesbeheer in je organisatie te optimaliseren.

Professionele audits en advies

Je kunt Ferocia inschakelen voor het uitvoeren van professionele audits. Op basis van de audit verzorgt een van onze specialisten een advies op maat en praktische ondersteuning. We kunnen de audit daarbij invullen zoals jij dat wenst.

De Ferocia-aanpak

Het liefst werken we nauw samen met het management van je organisatie. Op die manier kunnen we je een volledig beeld geven van de bedrijfsdoelen, het bestuursniveau en het risicoprofiel.

Je mag van Ferocia het volgende verwachten:

  • een duidelijke, doeltreffende aanpak;
  • consequente nakoming van afgesproken voorwaarden;
  • bespreking en inschatting van je bedrijfsrisico's;
  • beoordeling controles binnen je bedrijf;
  • verhelderende rapportages.

Audit uitvoeren

Wil je Ferocia een audit laten uitvoeren? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Wil je weten hoe we te werk gaan bij het uitvoeren van adequate audits? En zelf begeleid worden tijdens het auditen? Volg dan een van onze opleidingen of trainingen op het gebied van audits.


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl