Oorzaken van houding en gedrag binnen organisaties

  • Waarom functioneert het ene team beter dan het andere?
  • Waarom functioneren medewerkers met dezelfde capaciteiten niet hetzelfde?
  • Waarom gaan er toch zaken fout, terwijl we een voortreffelijk intern (hard) controlesysteem hebben?

De antwoorden op deze vragen liggen in de oorzaken van houding en gedrag. Groei en ontwikkeling van uw organisatie begint namelijk bij aandacht voor je medewerkers. Ferocia helpt je het maximale uit het gedrag van jezelf, je medewerkers of je organisatie te halen.

Wij zijn de opleider en coach in persoonlijke en teamontwikkeling. Wij bieden professionals en hun organisaties inzicht in de onzichtbare kant van management en leiderschap, zodat doelen efficiënter en effectiever gerealiseerd kunnen worden.

Opleidingen en trainingen

Met de opleidingen en trainingen van Ferocia Behaviour kun je zowel professioneel als persoonlijk doorgroeien. Wij bieden een breed scala aan standaardtrainingen aan die je in heel Nederland kunt volgen. Daarnaast verzorgen wij maatwerktrainingen, waarbij het trainingsprogramma aangepast wordt aan de behoefte van je organisatie.

Wij coachen o.a. leidinggevenden en hun teams, accountants en controllers, compliance officers en alle overige professionals. Wij leveren:

  • één- tot meerdaagse trainingen en opleidingen;
  • individuele coaching;
  • teamcoaching;
  • teamvorming.

Begeleiding

Na (of voor) een training zijn wij er om je te begeleiden bij de uitvoering van het geleerde. We ondersteunen je bij het achterhalen van de dieperliggende oorzaken van houding en gedrag in je team of organisatie. We voeren audits uit of begeleiden auditors, controllers, compliance officers en management.

Wil je het gedrag in je organisatie in kaart brengen en ontwikkelen? Neem contact op met Ferocia Behaviour, om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl