Masterclass LEAN vaardigheden en procesoptimalisatie

Hoe pak je verbeteren aan?
Hoe werkt de Lean aanpak in de praktijk (simulatie)?
Hoe zorgen ik en mijn collega’s ervoor dat we alle benodigde fases in een verandering of verbetertraject in voldoende mate doorlopen waardoor we daadwerkelijk continue verbetering ervaren?
De bovenste vragen worden in deze twee daagse training beantwoord zodat de gewenste groei en zelfbewustzijn gerealiseerd wordt in Leanvaardigheden en procesoptimalisatie. 

Resultaat

Door het volgen van de training “Lean vaardigheden en procesoptimalisatie” breidt je jouw technieken uit om verbeteringen en daarmee resultaten door te voeren. Na de training heb je nieuwe technieken tot je beschikking op het gebied van het optimaliseren van processen, het uitdragen van de visie en de doelen en het creëren van draagvlak voor de gewenste verandering. Je weet jouw specifieke talenten te benutten en op inspirerende en effectieve wijze de organisatie toegevoegde waarde te bieden welke opgemerkt wordt binnen de organisatie. Na de training hebben de kandidaten handvatten en inspiratie om procesoptimalisatie te realiseren en processen in de toekomst bij te sturen. Het is een continu (leer)proces!

Programma

In deze twee daagse training worden vier modules behandeld waarbij antwoord wordt gegeven op hoe een verbetertraject vorm te geven, welke praktische hulpmiddelen en modellen voor handen zijn en hoe draagvlak te creëren door middel van workshops waarin samen met de belanghebbenden de succesen van het project worden gerealiseerd. Voor een uitgebreid programma klink op deze link: BijlageLEANvaardighedenenprocesoptimalisatie.docx  

Voor wie

Medewerkers en leidinggevenden waarbij ook de combinatie een krachtige combinatie is tijdens de twee daagse training.

Informatieaanvraag


Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. 085-0708500 info@ferocia.nl